2777
2789

مثلا با طرفم همش سرناسازگاری دارمو از سرتا پاش ایراد میگیرم 

میگم بینیت صدا میده

دهنت صدا نده موقع غذا خوردن

موهاتو بزن یا بزار در بیاد

اینجوری راه نرو

چاقی برو لاغر کن ،لاغری برو چاق کن

حق نداری نگام کنی

همشششششش میخوام حرفامو گوش بگیره همش لجم میگیره و دعواش میکنم از سرتا پاش ایراد میگیرم چراااااااااااا؟ کسی میدونه علتش چیه و چیکار کنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون باورت اینه ک ادما باید همونطور باشن ک شما میخای وگرنه اون ادم مشکل داره

دیگران رو نامشروط بپذیر ،همونطور ک هستن چون تو برای زندگی کردن کنار اونها به این حس نیاز داری

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

راستش منم اینجوری ام، یه وقتایی عیب دیگران رو باید بهشون بگیم،من اگه کسی عیب مو بهم بگه ناراحت نمیشم ولی تنهایی باشه وقصد ضایع کردن نباشه...

مادرم همه وسیله قدیمی اند و کهنه ،هرچی التماسش کردیم که حداقل اضافه هاشو دور بنداز قبول نکرد،خییییلی شلخته اس...

چند وقت پیش که مهمون خودمونی داشتیم همون حرفای منو به مادر وخواهرم زده بود...

دلم گرفت بخدا.....

وقتی عیب کسی رو بهش میگی یعنی دوسش داری

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

راستش منم اینجوری ام، یه وقتایی عیب دیگران رو باید بهشون بگیم،من اگه کسی عیب مو بهم بگه ناراحت نمیشم ...

عین منی ،منم هر چی میگم بی فایدست تازه ازم ایراد میگیرندو میگه کی میشه شوهر کنی بری واقعا خیلی بده شلهتگی و به حرفات توجهی نداشته باشن😑