2821
2789
عنوان

عشق نوجوانی

532 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها

بیاید از فرد مورد علاقتون برام بگید

راستی یه چیز باحال میدونستید حتی کسایی که منو دوست داشتن که کم هم نبودن  سر من دعوا کردن و همچنان دعوا داشتن نگید 😐😐😐

البته الان و در حال حاضر یک نفر رو دارم که دوسم داره انگار که اتفاقا  با هم فامیلیم یعنی نسبتمون دخترعمو و پسرعموئه ولی اون یجوری رفتار میکنه که بقیه رو متوجه علاقش به من بکنه البته منم دوسش دارما ولی خب یجوری شده که عمه منم فهمیده😂😂خب من البته سن کمی دارم ولی اینم از اون عشق باحالای دوره نوجوانیه که من دوسش دارم  خلاصه قصه ی باحالی دارم 

دوست دارم شماها هم از عشق های دوران نوجوانیتون  بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخییش دل دردم خوب شذ،اوووه منم کلییی اون دوره خاطر خواه داشتم الانم‌که دوره جوونی رو میگذرونم اخ ک کلیی کیف میده میبینی چقد میخوامت و منتظر یه نگاهتن ،ولی اون موقع پسر داییم دیونم بود تو نوجوونی کل فامیل میدونستن تا ب سن ازدواج ک رسیدگی ازم خواستکاری کرد من زد کردم ولی دوسش داشتم ولی کلاذبهم‌نمیومدیم 

امروز اونقدر کتک کاری تو می نی سایت دیدم حالم از پارتنر و اینا بهم خورد

واییییی آره راست میگی منم داشتم یه چرخی میزدم ولی باز نمیتونم به حس سینگل بودنم ادامه بدم 😂😂😂😂😂هیچکس حریفم نمیشه😜😂😂😂

اخییش دل دردم خوب شذ،اوووه منم کلییی اون دوره خاطر خواه داشتم الانم‌که دوره جوونی رو میگذرونم اخ ک ک ...

آخییییییی داشتم خوشحال میشدم که یدفعه آخرش خورد توی ذوقم 😐😐

آره این پسرعموی منم داره به همه ثابت میکنه فعلا اولیش عمه هام بودن که تازه بهم زنگ زدن که فلانی انگار عاشقته از رفتار امروزش فهمیدیم😂😂😂😂

واییییی آره راست میگی منم داشتم یه چرخی میزدم ولی باز نمیتونم به حس سینگل بودنم ادامه بدم 😂😂😂😂😂 ...

همین حسه عاشقی میگه بیا بیا بعد آدمو میندازه تله.ولی خودمونیم دوست دارم در حد رفیق بودن چن تا رفیق پسر داشته باشم

2828
2791
2779
2792