2821
2789
عنوان

عشق نوجوانی

532 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها

بیاید از فرد مورد علاقتون برام بگید

راستی یه چیز باحال میدونستید حتی کسایی که منو دوست داشتن که کم هم نبودن  سر من دعوا کردن و همچنان دعوا داشتن نگید 😐😐😐

البته الان و در حال حاضر یک نفر رو دارم که دوسم داره انگار که اتفاقا  با هم فامیلیم یعنی نسبتمون دخترعمو و پسرعموئه ولی اون یجوری رفتار میکنه که بقیه رو متوجه علاقش به من بکنه البته منم دوسش دارما ولی خب یجوری شده که عمه منم فهمیده😂😂خب من البته سن کمی دارم ولی اینم از اون عشق باحالای دوره نوجوانیه که من دوسش دارم  خلاصه قصه ی باحالی دارم 

دوست دارم شماها هم از عشق های دوران نوجوانیتون  بگید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخییش دل دردم خوب شذ،اوووه منم کلییی اون دوره خاطر خواه داشتم الانم‌که دوره جوونی رو میگذرونم اخ ک کلیی کیف میده میبینی چقد میخوامت و منتظر یه نگاهتن ،ولی اون موقع پسر داییم دیونم بود تو نوجوونی کل فامیل میدونستن تا ب سن ازدواج ک رسیدگی ازم خواستکاری کرد من زد کردم ولی دوسش داشتم ولی کلاذبهم‌نمیومدیم 

امروز اونقدر کتک کاری تو می نی سایت دیدم حالم از پارتنر و اینا بهم خورد

واییییی آره راست میگی منم داشتم یه چرخی میزدم ولی باز نمیتونم به حس سینگل بودنم ادامه بدم 😂😂😂😂😂هیچکس حریفم نمیشه😜😂😂😂

اخییش دل دردم خوب شذ،اوووه منم کلییی اون دوره خاطر خواه داشتم الانم‌که دوره جوونی رو میگذرونم اخ ک ک ...

آخییییییی داشتم خوشحال میشدم که یدفعه آخرش خورد توی ذوقم 😐😐

آره این پسرعموی منم داره به همه ثابت میکنه فعلا اولیش عمه هام بودن که تازه بهم زنگ زدن که فلانی انگار عاشقته از رفتار امروزش فهمیدیم😂😂😂😂

واییییی آره راست میگی منم داشتم یه چرخی میزدم ولی باز نمیتونم به حس سینگل بودنم ادامه بدم 😂😂😂😂😂 ...

همین حسه عاشقی میگه بیا بیا بعد آدمو میندازه تله.ولی خودمونیم دوست دارم در حد رفیق بودن چن تا رفیق پسر داشته باشم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز