2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده،زندگیم رو هواس

1285 بازدید | 116 پست

دوستان دوتا تاپیکای اولم رو بخونین لطفا،فقط موضوعش وهم اگ بخونید کفایت میکنه

ازشنبه سراینکه همش دعواس ونه اخلاقش درست میشه ونه پیش مشاورمیاددعوامون شد واومدم خونه مامانم،اونم رفته خونه مامانش.....

الان۱هفته س یه خبرهم ازم نگرفته....

اصلا نمیدونم چیکارکنم واسه زندگیم

یکی دوبار دعوامون شده وقهرکردم وگفتم دیگ برنمیگردم ولی ازوقتی اومدم شروع کرده به منت کشی...حتی دفعه اخر هم قول دادبریم پیش مشاور  ولی تابرگشتم زد زیرحرفش...

ولی اینباراصلااااا خبری ازم نگرفته...خودشم گذاشته رفته خونه مامانش....دیگه خسته شدم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه نمیزاره بری بیرون؟

اره عزیزم...زندانی ام کلا

نه حق انتخاب پوشش دارم،نه حق جایی رفتن،نه کاری کردن،همشم دعواس

۸ساله هرچی گفت راه اومدم

بادست بزنش ساختم...بافحشاش ساختم...بابددلیش ساختم

ولی دیگ دارم افسرده میشم بخدا

چقد گناه داری چقد بهت ظلم می کنه حرف آخرت مشاوره باشه اگه خانواده خودت آدمای نرمالین و ازت حمایت می کنن دیگه بر نگرد

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

اره عزیزم...زندانی ام کلا نه حق انتخاب پوشش دارم،نه حق جایی رفتن،نه کاری کردن،همشم دعواس ۸ساله هرچ ...

اشتباهت همین بوده که بعد از هشت سال تازه فکر ادب کردنش افتادی باید از همون اول شروع به ساختن زندگیت میکردی نه تحمل زندگیت 

حالام اشکال نداره دیره اما بازم وایستا رو حرفات و حقت رو بگیر

اره عزیزم...زندانی ام کلا نه حق انتخاب پوشش دارم،نه حق جایی رفتن،نه کاری کردن،همشم دعواس ۸ساله هرچ ...

وای چقده شبیه فیلم ملی و راه های نرفته اشی امشب فیلمشو دیدم شوهرش همش بهش شک داشت نمیذاشت تنهابره بیرون گوشیش چک میکرد و.. البته چون بی اجازه رفت بیرون دستشم شکوند و حسابی کتکش میزد دوس داشتی فیلمش ببین عزیزم

چقد گناه داری چقد بهت ظلم می کنه حرف آخرت مشاوره باشه اگه خانواده خودت آدمای نرمالین و ازت حمایت می ...

خانوادم خیلی پشتمن

بابام هی میگه نبینم خودتو سرزنش کنیا

نبینم خودتو اذیت کنیا

مامانمم همینطور هی میگه خودتوناراحت نکن اصلافک نکن بهش

ولی خودم مرددم حس میکنم پشیمون میشم

چون یجوری دلبسته ش هستم...

چقد گناه داری چقد بهت ظلم می کنه حرف آخرت مشاوره باشه اگه خانواده خودت آدمای نرمالین و ازت حمایت می ...

سری پیش ک اومدم گفتم شرط من فقط مشاوره س

دید جقد سرسختم گف باشه

ولی تابرگشتم زد زیرحرفش و هرکارکروم راضی نشد ک نشد

نمون دیگه

مگه عمرتو از سر راه اوردی دختر

جدا شو برو دنبال زندگیت

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !