2777
2789

لامصب قلب من اینطوره ۹۰درصد استرس

ولی خب من شلی بالادریچه قلب دارم و سوراخی مادرزادی ک خیرسرشون باچهارپنج باراکو ی دکتر تشخیص داد 

ولی برای شماممکنه ازاسترس باشه اگرادم استرسی هستی

رنگ ولایتhaircolorist

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لامصب قلب من اینطوره ۹۰درصد استرس ولی خب من شلی بالادریچه قلب دارم و سوراخی مادرزادی ک خیرسرشون باچ ...

خب خداروشکر انشالله شما هم مشکلی نداشته باشید همش می‌پرسیدم نکنه سکته کنم‌چون دیروز خیلی عصبی شدم

خب خداروشکر انشالله شما هم مشکلی نداشته باشید همش می‌پرسیدم نکنه سکته کنم‌چون دیروز خیلی عصبی شدم

ن ازاعصابه خیلی بده من خیلی اینطورمیشم انگار ادم میخادسکته کنه یلحظه همه دردااللن ازاعصابه

رنگ ولایتhaircolorist

من یه موقع هایی انگاری قلبم میگیره میخوام نفس بکشم درد دارم باید کم کم نفس بکشم یا سرفه کنم تا ازاد بشه... بنظرتون تا کی زنده میمونم؟؟؟

تپش قلب هم گاهی دارم با این سوزشه

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
داشتم ولی چند ساعت پیش میترسم ک بمیرم

خب پس ازاعصابه نتزس

من چندسال پیش ازاعصاب نفس کم میاوردم شب و روز زیر اکسیژن یدفعه ای میشد هیچ دکتری درمان نمیداد هی میگفتن حرص نخور  ی دکترشانسی رفتم عالی بود بهم فلوکستین و الپرازولام باهم داذمعجزه کرد گفت استرس ناشی ازافسردگی هست ی نوع حملات پانیکم توروانپزشکی بهش میگن

رنگ ولایتhaircolorist

انرژی زا و قهوه تپش قلبم می‌بره بالا و استرسو تشدید می‌کنه به همین دلیل  قلب حالت سوزن سوزن میشه من خودم یه مدت بخاطر قهوه اینجور شده بودم البته حال روحیمم خوب نبود قهوه استرسمو تشدید میکرد