2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا چند لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 43 پست
میترسم دکتر ببرمش  خیلی استرس دارم که زبونم لال چیز بدی باشه

منم وقتی توده رو دیدم اینقد گریه کردم و استرس گرفتم که خدا میدونه،ولی خاطرت جمع باشه چیز عادیه و اکثرا دیدم ک دارن ببری دکتر خیال خودت زودتر راحت میشه،اینجوری همش فکر و خیال میکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اصلا نگران نباشین چیزی نیست.، خودش میره به مرور زمان، منم بچه بودم یادمه 4 تا داشتم. 

مرسی عزیزم

حالا تیک پیدا کردم مدام بهشون دست میزنم که یه وقت بزرگ نشه

اصلا دارم دیوونه میشم رسما

۵سال اره ولی اجازه نمیده خوب چک کنم وقتی سرشو میچرخونه مشخص میشه

برای پسر من اصلا از بیرون مشخص نیست حتی وقتی گردنشو میچرخونه و پوستش کش میاد بازم معلوم نیست

فقط با دست زدن میشه فهمید

میترسم دکتر ببرمش  خیلی استرس دارم که زبونم لال چیز بدی باشه

نه عزیزم نگران نباشید چیز بدی نیست. اگه خدایی نکرده بود مشخص میشد. 

برادر زاده من 8 ماهش بود سرطان لنفم گرفت، انقدر پیشرفتش سریع بود که در عرض چند هفته چند برابر شده بود. 

کلا دو ماه از علائم اولیش گذشته بود که متاسفانه فوت کرد. 

فداتشم عزیزم. اصلا نگران نباش مادر بودن سخته از وقتی بارداری نگرانی تا عمر داری هیچی نیس چیز خطرناکی ...

مادر بودن خیلی خیلی سخته

خدا همه بچه هارو صحیح و سلامت برای مادراشون نگه داره

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم

مرسی عزیزم حالا تیک پیدا کردم مدام بهشون دست میزنم که یه وقت بزرگ نشه اصلا دارم دیوونه میشم رسما

خواهش میکنم ❤️

البته بهتره تحریکشون نکنید چون ممکنه با دستکاری متورم تر بشه 

بزارید خودش میره 

اصلا چیز مهمی نیست، بهش فکر نکنید