2777
2789

پسرم ۱۶ سالش 

گوشبش باطریش خرابه 

ای زدش با مشت و لگد ...اشغال زورش زیاد نتونستم جلوشو بگیرم ....دو تامون زخم و زیلی شدیم 

کرونام نکشتش ...‌وای خدایا عدالتتو شکر

خوبارو زود میبری این اشغالارو میزاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الا بگردم نذار تنها باشه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

چون دیر اومدع؟ 

حالا جای نا سالم نرفته بنده خدا هیات بوده که جو مذهبیه🤔

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

اولا که بچه شانزده ساله توی این اوضاع کرونا هیات چیکار میکرد. حالا رفت بدون والدین اونجا رفتن تا دیروقت اشتباهه دوما سعی کنید وقتی پدر عصبیه بهونه دستش ندید بالای  شانزده ساله همسرته نتوانستی خانواده رو به ارامش برسونی ؟؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

استاتر پسر 16 ساله خیلی تو دوره حساسیه قطعا

یجور جلوشو بگیرین نزنه خب💔

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

مثل شام غریبان واقعی دوتامون تو اتاق تو تاریکی داریم گریه میکنم 

چرا اخه 

چرا چرا 

گناه دارم خستم کشش ندارم 

تا مریض بود انقد دورو برش بودیم 

اشغال حالا خوب شده زورش زیادترم شده 

کتکمون بزنه 

وای خدا دارم از گریه کور میشم 

کتک زدن که کلا خیلی بده عواقب بدی داره واسه بچه .ولی اکه خدای نکرده جای دیگه رفته باشه به اسم هئیت که احتمالا پدرشم همین فکرو کرده .شما محل هیئت و بلدید ،؟ می‌رفتید سر میزدید صدا می‌کردید بیاد که دیر نشه .خب تا حدودی به پدر میشه حق داد اونقدر که جو جامعه بد شده ولی کتک زدنشون نه اصلا حق نداره .

وقتی حساس به پسرت بگو زودتر بیاد بهانه دستش ندهد کتک خیلی آثار روانی مخربی میزاره 

هیات دوتا کوچه بالاتره ...نکرده زنگ بزنه بگه نگران نشید امشب شب اخره طولانی تر شدن 

با دوستاش سرگرم 

میگه امام حسین و دوست ندارم ....انقد امشب سینع زدم ...گریه کرپم 

اخرش کتک بخورم 

چی بگم