گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
آره. زیر شکمم تیرمیکشید و انگار شکمم سنگین شده بود.
گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
علائم چی هست؟؟اوایل بارداری کسی علائم نداره...مگر اینکه علائم پریود داشته باشه ولی پریود نشه...باید صبر کرد تا عقب افتادنش..اینا چرت و پرته علائم بارداری 🙂🙂علائم از ماه سوم به بعده که متفاوته تو آدما
پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
منم دومین ماه اقدامم بود ازیه روز قبل موعدم بی بی زدم منفی شد وکلی گریه کردم تا امروز که دوروزازموعدم گذشته ونه پری اومده نه بی بی مثبت شده چند تا لکه خونم دیدم احتمالا دارم پریودمیشم منکه دیگه بی بی چک نمیگیرم تا نبینم یه هفته از موعدم نگذشته