2777
2789

برا  من ۲ روز قبل مثبت شد.

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘

بستگی به لقاح داده...اگه زود گرفته باشه نشون میده..ولی بعضی وقتها دیر میگیره...بزار عقب بیفته عجله نکن عزیزم...موعد پریودتم بزاری نشون میده

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از بی بی چک قطره چکونی؟ قبلش علائمی چیزی نداشتی؟

آره. زیر شکمم تیرمیکشید و انگار شکمم سنگین شده بود.

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
بستگی به لقاح داده...اگه زود گرفته باشه نشون میده..ولی بعضی وقتها دیر میگیره...بزار عقب بیفته عجله ن ...

من هموز سه روز به پریودیم مونده ولی دلم کمرم به شدت درد میکنه جوریکه کمرم قفل میکنه

من ماهی که باردار بودم کاملا علائم پربود داشتم...به علائم نگاه نکن..بعضیا هم اصلا علائم ندارن..واستا عقب بیفته

من ماهی که باردار بودم کاملا علائم پربود داشتم...به علائم نگاه نکن..بعضیا هم اصلا علائم ندارن..واستا ...

اع باز من گفتم چون این ماه علائمم شدید تر بوده شاید باردارم

علائم چی هست؟؟اوایل بارداری کسی علائم نداره...مگر اینکه علائم پریود داشته باشه ولی پریود نشه...باید صبر کرد تا عقب افتادنش..اینا چرت و پرته علائم بارداری 🙂🙂علائم از ماه سوم به بعده که متفاوته تو آدما

منم دومین ماه اقدامم بود ازیه روز قبل موعدم بی بی زدم منفی شد وکلی گریه کردم تا امروز که دوروزازموعدم گذشته ونه پری اومده نه بی بی مثبت شده چند تا لکه خونم دیدم احتمالا دارم پریودمیشم منکه دیگه بی بی چک نمیگیرم تا نبینم یه هفته از موعدم نگذشته

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

من تا نه روز که از موعد پری گذشته بود، بی بی میزاشتم منفی بود .دیگه بیخیالش شد .۹ روز بعدش  که میشد ۱۸ روز از موعد گذشته، بی بی زدم مثبت شد .

همون روز رفتم آز دادم گف مشکوکه.احتمالا لقاح دیر انجام شده