2777
2789

زنجفیل و زنیان

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمان خانگی نداره

حتما باید متخصص عفونی ویزیت کنه

منتهی مایعات خیلی خیلی زیادمصرف بشه

دمنوش اویشن و عسل

نعنا و عسل

اب سیب اب هویج

اب جوش عسل ابلیمو

هر ساعت هفتا لیوان مایعات

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من کلاسهام از اینهفته شروع میشن اگه نرم میسوزن شهریه هم زیاد دادم استراحت رو میشه حذف کرد البته مشکو ...

بدنت ضعیف میش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

استراحت. دوری شدییید از استرس و خبر بد(واقعا تاثیرگذاره)

قرص جوشان ویتامین سی. دمنوش پونه زنجبیل. سوپ مرغ یا بلدرچین. دوری از روغن و چربی و سرخ کردنی. دوری از لبنیات و سردیجات حتی هندوانه. آبمیوه طبیعی مثل آب سیب آب هویج.

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن

الان ریسکه بدون دکتر خوددرمانی کرد 

سوپ 

دمنوش پونه اویشن زنجبیل دارچین 

اش 

استفاده از لیمو تو تمام غذاها 

اسپند و کندر دود کردن البته اگر درگیری ریوی ندارید 

سیب رنده شده و عسل 

اب سیب 

اب هویج 

ابلیمو عسل و اب ولرم 

......من فقط خودم نپختم به خورد خانواده ام بدم تمام راه ها رو امتحان کردم

من کلاسهام از اینهفته شروع میشن اگه نرم میسوزن شهریه هم زیاد دادم استراحت رو میشه حذف کرد البته مشکو ...

کرونایه لعنتی یهو آدمو از توان میندازه. ب نظرم نرو اگه میشه صحبت کن ی وقت دیگه شرکت کنی... 

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
کرونایه لعنتی یهو آدمو از توان میندازه. ب نظرم نرو اگه میشه صحبت کن ی وقت دیگه شرکت کنی... 

بخاطر این کرونای لعنتی اینهفته کلا تعطیل شدیم الانم نخام برم که عقب میفتم افسردگی میگیرم خیر ندیده ها واکسن نمیزنن بهمون مردم رو میخان بکشن هرچقدر هم ماسک بزنیم الکل بزنیم یک آنه نمیشه صبح تاشب هم تو خونه نشست که

خدایاشکرت