2789
عنوان

دعوت هستید 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 17 پست
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خولی یعنی چی عزیزم

عزیزم همون شخص ملعونی که سر امام حسین ع را به خانه برد و شب سر اون بزرگوار  را در تنور و روی خاکستر گذاشت.تا فردا برای ابن زیاد ببره و ازش طلا و سکه پاداش بگیره.همسر خولی زن پاکدامنی بود.متوجه حضور سر شد و سر امام را برداشت و خاکستر را پاک کرد و با آب و اشک چشمانش شستشو داد و عزاداری کرد برای سر فرزند حضرت زهرا س.تو فیلم مختار اگه دیده باشید یک قسمتی در مورد خولی بود😭😭😭😭

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
عزیزم همون شخص ملعونی که سر امام حسین ع را به خانه برد و شب سر اون بزرگوار  را در تنور و روی خا ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی و باصبر توضیح دادی😘😘😢😢😢😢😢ان‌شاءالله امام حسین علیه السلام شفیع و دنیا و اخرتتون بشن😢😢😢😢

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی و باصبر توضیح دادی😘😘😢😢😢😢😢ان‌شاءالله امام حسین علیه السلام شفیع و د ...

خواهش میکنم عزیزم🌹انشالله واسه شما هم همچنین عزیزم🌹

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.