khalejoon مدیر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 عنوان کی میدونه😕 | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست سلام...یه سوال😕چرا توی بعضی تاپیک ها، پایین اسم کاربری استارتر، به جز کلمه "استارتر"، "مدیر" هم نوشته شده اما بعضی جاهای دیگه فقط نوشته "استارتر" ؟@نی_نی_یار_شب سلام. شما جوابشو می دونین؟ 😘😘@saba_goli عزیزم ریپلای کرده بودین تاپیک ترکید ندیدم. 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸 1400/05/29 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saba_goli عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 136 سلام به روی ماهت😍ممنونم عزیزززززززم😃😃😃😃😃😃😃😃 ذهنم ازاد شد. انشاءالله خداوند خیرت بده😍😍😍 ... خواهش میکنم قابلی نداشت 💞😄 راستش خودمم به این موضوع دقت نکرده بودم الان گفتی دیدم
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17678 همین که چرا یسریا تاپیک میزنن اون بالاش نوشته استارتر بعد یسریا میزنن نوشته مدیر ممنون ذهنمو درگیر کرده بود حسابی
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41598 سلام نی نی یار فکر کردیم معاونی چیزین نه فرقی ندارن ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17678 سلام به روی ماهت😍ممنونم عزیزززززززم😃😃😃😃😃😃😃😃 ذهنم ازاد شد. انشاءالله خداوند خیرت بده😍😍😍 ... خیلی ممنونم ذهن منم چند لحظه درگیر شد.از امپاس دراومد
melino عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 4972 ممنون ذهنمو درگیر کرده بود حسابی اره منم 😁 خواهش میکنم من که کاری نکردم 😊❤️
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17678 اره منم 😁 خواهش میکنم من که کاری نکردم 😊❤️ همین دیگه تاپیک زدین سوالمونو گرفتیم