2777
2789
عنوان

مادر بزرگ ما رو دوست نداره

284 بازدید | 5 پست

بچه ها مادار بزرگم من رو دوست نداره من دختر پسر بزرگشم  متاسفانه مامان بزرگم بین ما نوه ها فرق میزاره همچنین پسراش 😊  ما بهش زنگ میزنیم همش ببریم دکتر آخر موقع برداشت محصولات کشاورزیمون شد . زنگ نمیزنه ولی یکسره به بقیه عمه و عموهام زنگ میزنی 

دعای خیلی بد میکنه مثلا یک باری گفت الهی عالمین من رو زلزله بیاد زیر آوار بمونم بگید من چیکارکنم ؟ 

مامانم میگه عمو اینات ۲۶کارتون خرما بردن  

ماهم باید ۳۰تا ببریم  . 

درضمن این رو هم بگم خانواده مادریم سردخونه خرما دارن 😊  

بتظرتون ۳۰تا ببریم یا ۴۰ کارتون خرما ؟؟؟

مامانبزرگ منم فقط یکی از دخترخالهامو دوس داره . بقیع رو هم رو هم دوس داره اما ن ب اندازه اون .‌امشبم اونجا بودیم همنجور بهش توجه میکرد یکسره میگف آوا مرغ بگیر آوا برنج بکش آوا ....

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

26 تا ببرین. چرا30 تا یا 40 تا ببرین

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان