من ۲۶ سالمه و جاریم ۱۸ از کاراش لگم تا دم در استقبال پدرشوهرم میره پدر جان مادر جان روزی هزار بار رو زبونشه هر حرفی اونا بزنن تایید میکنه تعریفم میکنه مادرشوهرنگمو ماچ میکنه ناز میده میگه مادر به این خوشگلی کی داره به این بخشندگی....هرکاری من کنم دو پله بالاترشوه برا اونا انجام میده و کاملا حواسش ب همه چی هست از هیچی عقب نمیمونه برا عروس سر سبد بودن...حس میکنم با ورودش خیلی دارم مقایسه میشم نمدونم چیکار کنم من از پس این همه حرفه ایی بودت و چشم گفتن بر نمیام من تا ی حرف بزنم بد برداشت میشه رکم و ابراز محبتم کمه...خودمو دوست ندارم بعد ورودش
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟ کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد یکی که فقط مال من بود و بس...
مطمئن باشین اونایی که تا این حد فاصله رو رعایت نمیکنن و نزدیک میشن اخرش بده هستن و شما خوبه.
فاصلتون رو مثل قبل رعایت کنید
گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و بزدل اش می کِشی، او با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدمها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️
حوصله داریا ولشون کن صبر کن و تماشا کن ببین چه ها مبکنه بعداااا هزار موردش و دیدیم .تو خفا با ش اتفاقا بعدها خوبیت معلوم میشه کاری نکرده عزیز باش ن با این همه چابلوسی .مادر شوهرت اینا هم تو دلشون میدونن چابلوسیه کمتر و برو بیا کن بزار دلشون برات تنگ بشه جویات بشن
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟