سلام من ۲۶ سالمه و سه ساله نامزدم جاری جدیدی دارم که ۱۸ سالشه و شوهرش بیست و دوسالشه ...خب باید اینو از خودم بگم که اصلا ادم اهل ابراز محبت نیستم ولی کاری از دستم بر میاد دریغ نمیکنم و بعد اینکه تو این مدت نامزدی بیشتر خوته خودمونم تا همسرم اینا...ولی جاری جدیدم با اینکه سنش کمه کل تایم هفته رو خونه مادرشوهرمه و کاملا حواسش به همه چی هست اوایل که اومد هی مادرشوهرمو بوس میکرد قبل خواب بوسشون میکرد ی مدت بعد اومدنش مادرشوهرم مریض شد و این کلا خونشون بود خب ازش مرلقبت میکرد الانم که مادرشوهرم سفره این خونشون میمونه و من چون سرکارم نمتونم برم کل مسئولیتارو بر عهده داره...خب هنوز ی سال نشده که اومد مدیریت خوته رو دارهو...جوری رفتار میکنه که من دهنم وا مونده دور سر شوهر و پدرشوهر و مادرشوهرم میگرده و نه یک کلمه اعتراض داره همش خوبی و شیزین زبونی و چشم.جوری از شوهرش تعریف میکنه از پدرشوهر مادرشوهرم من هنگم...کلا ادم خوبیه من حتی یک بدی تو این چن ماه ازش ندیدم خیلی باهوش زرنگه وفقط خوبیاش معطوف ب این سه نفره...منم ک گوشه گیرو سرزبون ندلرم اگرم ی حرف بزنم همه بد برداشت میکنن...دیگه رفتم تو حاشیه اعصابم خورده