2777
2789
کی گفته‌ شایعه است  حتما

یه سر به بیمارستانه شهرتون بزم ببین شایعه‌س یا نه

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از حرف،کمی تفکر و تحقیق و مطالعه.

میدونم گفتم ایرانه مزخرف😂

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

نه بابا این دو دسته بشدت خوش شانسن خودشون اذیت نمیشن فقط ناقل میشن میان بقیه رو مبتلا میکنن

اون بدبختایی رو که چند ساله گوشه خونه پوسیدن به خاطر اینا میمیرن

تهشم اینا میگن دیدی کرونا دروغ بود این همه رفتم اینور اونور نمردم فلانی هیجا نرفت مرد و میخندن!

{ خانم هستم }
به به  اینم کتاب نهم راهنمایی 😍😍😍

🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

کودکی ام را دوست داشتم                                         روز هایی که به جای دلم                                           سر زانو هایم زخمی بود
نه بابا این دو دسته بشدت خوش شانسن خودشون اذیت نمیشن فقط ناقل میشن میان بقیه رو مبتلا میکنن اون بدب ...

چقدر دوس دارم این دسته سومو ببینم با ناخنام خط خطیشون کنم😡🙁

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
دیروزلب‌ساحل‌پرآدم‌بودخیلیاهم‌بدون‌ماسک‌تاکی‌کرونانباشه

یه شگردایی برای رفتن به مسافرت به کار بستن که دهن ادم باز میمونه

خیابونم که انگار تظاهراته از بس شلوغ بود این چند روز ‌

والا من هیئت هارو تو تلوزیون دیدم همه هم فاصله اشون زیاد بود هم ماسک داشتن . مادرشوهرم چالوس هستن میگن از قبل تعطیلی چنان ترافیک تو چالوس هست انگار ملت دارن از شهرای خودشون فرار میکنن میان اونجا خیلی هام ماسک ندارن بعد بستنی بازو آش کنار جاده میخورن 

🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

تحریف تاریخ رو از همین الان شروع کردن 😅💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آخرش نه اونی که میره هیت میگیره نه اونی که میره شمال

مایی که تو خونه‌ایم میگیریم🥴

کودکی ام را دوست داشتم                                         روز هایی که به جای دلم                                           سر زانو هایم زخمی بود
تحریف تاریخ رو از همین الان شروع کردن 😅💔

بچه ها ما هم که ساده😂