2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاک کننده ارایش ۳۶۰ بگیر صورت من فقط با این حس خشکی نداره اگه جوش هم نمیزنه صورتت بگم چیا بزنی درست شی صورت من اگزما شدید داشت

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

اونو نمیدونم چیه من خودم کلی دکتر رفتم.کلی کرم و...

اما همه بی فایده😒

تعش گلیسیرین و اب و گلاب قاطی کردم.

از هر کدوم ۱ واحد.مرتب زدم صورتم.خوب شدم.

من خیلی کم ابم بود پوستم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
امشب چتونه همه مشکلای منو دارین    

من خدارو شکر درمان شدم یه ماسک صورتم زدم اونم خوبم کرد فقط بدبختی من اینه که من جوش میزنم اکه جوش نمیزنید کارتون راحت تره الان دستور ماسک صورت میگم 

ببین حتی تو حموم هم نباید صدثورتت شوینده بزنی  غقط زمانی که ارایش میکنی صورتت پاک کننده بزن فقطم به من اون پاک کننده ساخته اسمش دقیق نمیدونم چیه تو دیجی کالاس روش نوشه ۳۶۰ لینگش الان میدم 

ماسک صورتم لعاب به و جوشونده پنیرک و اب خیار که با ابمیوه گیری گرفتم 

اگه جوش میزنی این باعث جوشت نمیشه 

اگه اگه نمیزنی بهش گلیسرینم اضافه کن 

این ماسک من گلیسرین نزدم کسایی که جوش نمیزنن این بهشون میگم ..باعث برژرف شدن لک و جوشم میشه این ماسک 

ابرسانم کلینیک خریدم یه شایی نمی ارزید 

کرم اوره دکترژیلا و یه پماد بود با اون ترکیب کردم کروتونی بود ضرر نداره ها  فقط اسنش یادم رف با اون قاطی کردم زدم پوستم اولش پوشته ها صورتم قشنگ بره بعد اون دستورا رفتم البته من با اینا جوش زدم اما خب انقد درمونده بودم اون زمان این زدم قید جوش زدم ..

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

_melikam_ | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792