2777
2789
اخه اگه خودش باشع خیلی چرت گفته الانم گفت همش دروغ بود خب اگه اون نیست و ی نفر دیگست چی به من گفته ک ...

تعلیق که نمیکنتت.......جلوگیری از تعلیق میکنه😉

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صب کن اکیپمونو تگ کنم😐😂

@مادرشوهرتم  

@دخی_شیطوووون  

@دلبرمم  

@نیما1300  

@یه،بنده،خدا  

کسی یادم رف ببخشید😐😐

دستم صاف شد😐😂😂

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
صب کن اکیپمونو تگ کنم 😐 😂 @مادرشوهرتم     @دخی_شیطوووون     ...

ما همه مون هستیم😐😐😐تو دیر اومدی

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀