2777
2789
دیگع بچه بازیه😐برو عروسکاتو بیار تو شوهرمی یا من شوهرتم🙄🤞🏻

😂😂😂😂شوخی کردم اوسکل😂😂😈

هاهاها😜

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زودتر بگو دگ😑ارع بدجور گیر دادع بود منم الان فک میکنم این اونه وگرنه دلیلی ندارع بگه فراموش کن ...

رع ببین من برخوردی باهاش نداشتما ولی مطمئنم خودشه ولی خو خودش باشه ب قول یه بنده خدا ب چیزتم حساب نکن بابا بیخیالش مگ نمیگه دیشب حالش خیلی بد شده بیخیال شو دیگ مثلا اگ خودش باشه چی میشه🙄

رع ببین من برخوردی باهاش نداشتما ولی مطمئنم خودشه ولی خو خودش باشه ب قول یه بنده خدا ب چیزتم حساب نک ...

اخه اگه خودش باشع خیلی چرت گفته الانم گفت همش دروغ بود خب اگه اون نیست و ی نفر دیگست چی به من گفته ک همش دروغ باشه؟

این ک پیویمو چک میکنه و تعلیقم میکنه و.....

۱۵ سالمه :)مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!
رع ببین من برخوردی باهاش نداشتما ولی مطمئنم خودشه ولی خو خودش باشه ب قول یه بنده خدا ب چیزتم حساب نک ...

عایا بنده خدا نام ندارد؟؟:/:|:\

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀