2777
2789
عنوان

ویار نوشابه

2857 بازدید | 19 پست

خانم‌ها حالم خیلی خرابه هفته نه هستم فقط نوشابه سیاه یکم آروم میشم کسی بوده نوشابه خورده باشه و بچه ش مشکلی نداشته باشه یا میگن پوستش تیره میشه یا چه عوارضی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم خونی داری حتما   اگه کم خونی نداشته باشی چیزای بیخود دلت نمیخواد

بعدشم مادر بزرگ منم تو حاملگی نوشابه سیاه میخورده

و هویچ یجور هویچ های که رنگ بنفش داره

پوست

داییم سبزه تیره هست 

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
بخاطر کرونا زیاد نرفتم  هفته شش رفتم هنوز تشکیل نشده بود حالا هفته نه گفت بیا باز

اها. من خیلی نگرانم ولی نوشابه نخور لطفا بخور خودت ب اندازه کافی اون جنین ازت تغدیه میکنه و استخوان‌ها رو ضعیف میکنه نوشابه هم کمک میکنه ک خودت ضعیفتر بشی حتی رو استخون جنین تاثیر میزاره

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
تا چند وقت ؟و آیا بچه مشکلی نداره

تا همین الان...البته سعی میکنم  همیشه دلستر  رو جایگزین نوشابه سیاه کنم

نه تا الان که مشکلی نداشته...رنگ پوستم ژنتیکیه تاثیر غذا روی رنگ پوست و مو و چشم جنین زیاد نیست

کلا که بخاطر قندش و موادش چیز خیلی مضریه ولی وقتی ویار شدید میکنه آدم بهش یه قلپ بخوره ویارش خوب شه فقط مشکل دار نمیشه جنین

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی