2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل من چیه 😔

266 بازدید | 40 پست

چند ساله قفسه سینم درد میکنه وقتی خم بشم مثلا لباس بشورم یا جاروکنم بلند شم قفسه سینم سنگین میشه فشار بدم وسط سینم خیلی درد میکنه 

سینم بزرگه ارثیه یکمم ببخشید قوز دارم 😔نمیدونم دردم عضلانیه قلبه معده اس 

دکتر هم زیاد رفتم هر کی چی میگه از اخرم من همچنان درد دارم دو تا سینمم خیلی درد میکنه چند روز پیش رفتم دکتر گفت معده اته قبلیه میگفت قلبه از اخر نفمیدم 

دردم تموم شده بود تا اینکه بیسکوییت خوردم اخر شب بود زیادم خوردم صبح با درد شدید قفسه سینه بیدار شدم تا الان که یکماهه درد دارم 

بنظرتون تشخص دکتر اخری که گفت معده اس درسته یا عضلانیه 

هیچی مثل سلامتی نیس😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معدته احتمالا

شایدم صفرا

اگه دردش ب پشتتم میزنه صفراس

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بنظرم شما یه مشکل ندارید چندتا مشکل هست اول اینکه مشکل سینه ببین دردش ازچیه هم معده میتونه باشه هم شاید کیست باشه هم عضلانی ..

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!
بنظرم شما یه مشکل ندارید چندتا مشکل هست اول اینکه مشکل سینه ببین دردش ازچیه هم معده میتونه باشه هم ش ...

سونو باید برم خود دکتر گفت اول سونو سینه برو بعد تعطیلات میرم 

یه نقطه از سینم خیلی میسوزه

نه فقط بعضی موقعها کم یه قسمت از کتفم درد میکنه یا میسوزه

یه تست صفرا بده.مث مامان منی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
تست صفرا چجوریه؟ازمایشه؟

نمیدونم دقیق.برو پیش دکترای داخلی.واست مینویسن

2790
2778
2791
2779
2792