2789
عنوان

پودر مسمن

5599 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من ۶ کیلو کمبود وزن دارم دوس دارم بدنم توپر تر بشع یه پودر دوسه شب پیش دربارش تو تی نی سایت خوندم مثل اینکه خوبه حالا بنظرتون عوارض داره؟

و اینکه ایا چاق میکنه و طی چه مدت؟

کسی مصرف کرده؟؟؟

ببین اگه خوب بود ب منم بگو دعایه یه طایفه پشت سرت میشه

هنوز نخریدم 😂💔 نگا من دوهفته عرق یونجه رو قبل شام و ناهار و ماست و جوانه گندم بعد ‌شام و ناهار خوردم تو دوهفته نیم کیلو اضاف کردم

یه چهل روز هم قرص جنسینگ خوردم خیلی خوب اشتهامو باز کرده بود اژدها شده بودم تو 40 روز 6 کیلو و نیم اضاف کردم🤕✋

ولی خب فهمیدم که ضرر داره آروم آروم قطعش کردم الان تقریبا یکماهه هنوز که خداروشکر برنگشته ولی خب میگن برمیگرده ولی من هنوز به خوراکم به زور ادامه میدم 🥺امیدوارم که برنگرده

ولی خب یه بدی هم داشت الان دده روزه از وقت پریودم گذشتم هیچوقت چنین سابقه ای عقب افتادن نداشتم با موهای صورتمم بور بود زیر چونم یکم مشخص شده 🥺💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هنوز نخریدم 😂💔 نگا من دوهفته عرق یونجه رو قبل شام و ناهار و ماست و جوانه گندم بعد ‌شام و ناهار خور ...

عزیزم

قرص جینسینگ عوارضش خییییلی بده خوب شد ترکش کردی مشکل من پسرمه یکی بود اونو میگرفت مولتی ویتامین میخوردم ب قول خودت اژدها میشدم ولی باهاشون زیاد میخوابیدم ک متاسفانه نمیشه

ببین اگه خوب بود ب منم بگو دعایه یه طایفه پشت سرت میشه

قبلا قرص زینک پلاس و ویتامین ای رو میخوردم باهم یکیشو ظهر یکیشو شب اون تو یکماه دو کیلو اضاف کردم ولی خب دیگه نتونستم ادامه بدم ولی خالم دوماه خورده بود پنج کیلو اضاف کرد الان هم سه چهار ساله برنگشته صورتم همونجوری قشنگ توپوره 😍✋ضرریم نداره تازه رشد موها و هم زیاد میکنه و ریزش موهاهم قطع میکنه 

ببین برو دکتر تا ازمایش بنویسه برات اگر گفت مولتی نیاز داری مینرال بخر خیلیم ارزونه اشتهارو خیییلی ز ...

میشه عکسشو بزاری برام فکر کنم قبلا دکتر بهم داده بود گفتم چون ارزونه اثر نداره نخوذدمش 😂💔

میشه عکسشو بزاری برام فکر کنم قبلا دکتر بهم داده بود گفتم چون ارزونه اثر نداره نخوذدمش 😂💔

ندارمش  باورت میشه هشت ماه باردازی برا همین نخریدمش ماه اخر گفتم بزار ببینم داروهای بهداشت چجوره واای عالی بود میخوابیدم بیدار میشدم میخوردماا