2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی

626 بازدید | 28 پست

بالای لبم پر از جوش زده 

بعد از دوهفته و خورده  ای هنوز چشام ک لکه خونی زده بود خوب نشده 

چشامو با گلاب و جای میشورم 

نمیدونم چیکار کنمم اومدم دماغ امو خوشگل کنم 

کلا صورتم زشت شد 

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکلات تورو نداشتم 

ولی لبام به شدت پگستش خشک شده بود و همش پوسته لبم کنده میشد و پوست بینیمم وحشتناک خشک شده بود و پوست اضافه میداد جوری که گاهی با تیغ مستراشیدم پوستشو

ولی بعده یکسال خوب شد

وای منم کل صورتم جوش زده حتی رو بینی😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
من زیر چشمامم خیلی گود افتاده زشت شدم. بیست روزه عمل کردم

منم خیلی گود شده زیر چشمم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
من مشکلات تورو نداشتم  ولی لبام به شدت پگستش خشک شده بود و همش پوسته لبم کنده میشد و پوست بینی ...

😐خدا  صبر بهت داده 

خیلی سخت بوده

نه نیس. دماغمم خیلی ورم داره. مال شما چطور ورم داره؟

اره ورم داره اما از دماغم راضی ام‌گوشتی بود الان خیلی ریز شده 

فقط حس میکنم یوراخ های بینی ام بزرگه هنوز

شمام عمل کردی؟

اره ۱۰روزه