2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😭

267 بازدید | 23 پست

سلام الان دوهفتست کرونا داریم خوب نمی‌شیم منو همسرم یعنی خوب شدیم تا حدی ولی سرفه رو کمی داریم و بو  و مزه دوهفته نمی‌فهمیم..اشتها مون کمه..خونه شده بازار شام..تو این خبری ویری سرمون شپش گرفته..صورتم پر جوش شده یهو نمی‌دونم چرا..حس میکنم کل زندگیم میکروبه😭هفته دیگه همسرم میخواد بره عمل واریکوسل...دلم سلامتی و استراحت میخواد..دلم میخواد برم پیش پدر و مادرم ولی نمیشه...خدایا مردم ..چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میتونی مایعات بخور واس کرونا 

واس شپشم شامپو شونه مخصوص بگید استفاده کن واسه تخماشم روغن بزن چند ساعت بمونه بعد اتو مو بکش اگه کسی باشه تخماشو از سرت برداره خیلی خوب میشه

انشالله سریع تر خوب بشی❤

تا میتونی مایعات بخور واس کرونا  واس شپشم شامپو شونه مخصوص بگید استفاده کن واسه تخماشم روغن بز ...

کسی نیست کمکم کنه منو همسرم تو این شهر غریبیم..همین باعث شده که سخت شه برام این دوران

نمی‌دونم من یکسره خونه بودم یهو سرم خرید دوروزه تاید میزنیم

این چیزا فایده نداره 

من ۱ سال درگیر بودم همه چی هم امتحان کردم سرم پاک نشد 

برو داروخانه ی شامپو ضد شپش قوی بخر اسمش یادم نی جلدش نقری رنگه شب تا صب بزن اوکی میشی 

با برس میشه شونه کنم؟یا حتما شونه دندونه ریز باشه؟

با برس میشه شونه کرد اگه دندونه ریز باشه ک عالیه

کاربری دوستم بوده الان دسته منه!🌱قابل توجه اونایی که گفتند تاپیک هات باهم فرق داره🥰🌺
کسی نیست کمکم کنه منو همسرم تو این شهر غریبیم..همین باعث شده که سخت شه برام این دوران

الهی عزیزم فداسرت ناامید نشو هر چقدر بیشتر ناراحت بشی بدتره 

سوپ و ابمیوه و عصاره گوشت درست کن 

واس شپشم همون شامپو بگیری و اتو اینا کنی اوکی میشه فقط لباسارو و ملافه و هر چیزی که هستو بشور