2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم …

693 بازدید | 29 پست

بچه ها سلام 

خوبین 

میگم خدایی نکرده اینجا کسی هست که زخم دهانه رحم داشته باشه ؟ برای درمانش چیکار کردین ؟ 

من رفتم دکتر داروی خاصی نداد فقط چندتا ازمایش و‌پاپ اسمیر نوشت و گفت زخم دهانه رحمت 😭

از استرس دارم میمیرم 

۵ ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم 

کسی میشه بگه که چیکار باید بکنم ؟ 

یکم از این بیماری توضیح واقعی بده ؟ تو نت میزنم بیشتر میترسم میگن نازایی میاره ؟🥺

اگه‌بخوام باردار شم شرایطش چطوریه ؟ یعنی باید درمان کنم بعد یا میشه اقدام کرد ؟

توروخدا کسی اگه هست جواب بده 😔🙏🏻

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدی داری؟؟درد داشتی؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

من نداشتم ولی با دکتر مشورت کن زیر نظر اون اقدام به بارداری کن  بر اثر چیه زخم!؟

اره تحت نظرم ولی هنوز اقدام نکردم 

فک‌کنم بر اثر عفونت زیاد

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
بخاطر چی اینجوری شدی؟

احتمالا عفونت زیاد 

گفتن کامدومم دخیله ولی ما استفاده نمیکنیم 

من داستم چند دوره دارو استفاده کردم فایده نکرد فریز کردم دارو استفاده کردم تا چند ماه تقریبن خوب شدم

برای بارداریت مشکلی ایجاد نکرد ؟

اصلا استرس نداشته باش اما به نکات زیر با دقت توجه کن 

تحت نظر پزشک متخصص باش و دارو ها و هرچیزی که تجویز میشه رو حتما رعایت کن 

رعایت بهداشت فردی خصوصا در دوران پریود حتما باید رعایت بشه 

انواع میوه و سبزیجات تازه فراوان مواد حاوی ویتامین ث زیاد مثل لیمو ترش تازه کنار غذا 

چک اپ مجدد توسط دکتر و بعدش 

دارو معمولا زینک و وو پماد واژینال هست برای شروع اگر خوب نشه فریز 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
یه دقیقه نترسسسس زخم خوب میشه دکتر اول آزمایش گرفته بفهمه مشکل از کجاست داروی اوم مشکل رو بده شاید ...

😭😔 تجربه ندارم اصلا 

به خانوادمم نگفتم نترسن فقط شوهرم میدونه 

اره تحت نظرم ولی هنوز اقدام نکردم  فک‌کنم بر اثر عفونت زیاد

دقیقا منشا همینه 

خیلی خیلی مراقب باش 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!