2777
2789

بععد کلی تحقیر و حرف بد ک بهم زد خودش گف بری ب خونوادت بگیم مهم نی منم واقا چون غرورمو شکسته بود و بهم گف کدا و کلی چرتو پرت دیگ ب مادرم گفتم تازه خاستم ب پدرمم بگم ولی اگ ب اون میگفتم جنجال ب پا میکرد و همه چیو بهم میزد مادرم نزاشت بگم بهش خلاصه خودش زنگ زد ب نامزدم و حرفارو بهش گف ک چرا احتزام دخترمو نداری بچه ها من هی از خونوادم قایم میکردم اینبار نتونسم و گفتم خلاصه نامزدم اومد و معذرت خاس ولی من میخام سگ محلش کنم و سر سنگین باشم چتای سبز مال منه گفتمش دگ نمیام خونتون براش مهم نبود اصلا گف منم نمیام خلاصه دگ میخام دیگ اضلا سمتش نزم پیامم داد یک کلمه ای و دیر و ساده ج میدم ب نظر شما چجور رفتار کنم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😞😞😞😞

ای بابا

بچه ها تاپیک اخرم ختم حمده

بیاید . امیداوارم لینک باز کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7081559/ختم-دسته-جمعی-حمد-برای-امام-زمان-بیاید-خانما

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
😞😞😞 بی تفاوته نسبت بهت انگار چه دیرم جواب داده اینهمه حرف زدی دوکلمه ای جواب داده ازدواجتون سنتی ...

اره رچ عصابمه منم دگ از خودش بدتر میشم اره سنتی ولی خب خودش منو خاسته با این رفتاراش ادعا دوس داشنشم میش

2790
2778
2791
2779
2792