2777
2789

والا ما که ممنوعیتی ندیدیم تا چشم کار میکنه همه همه جا میرن و همه کار میکنن اگه ممنوعیت رو دیدی باهاش از طرف من عکس یادگاری بگیر

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا ما که ممنوعیتی ندیدیم تا چشم کار میکنه همه همه جا میرن و همه کار میکنن اگه ممنوعیت رو دیدی باها ...

مثل اینکه ممنوعیت تردد بین شهری و استانی گذاشتن و اگه بری استان دیگه ی تومن جریمه میشی خواستم ببینم راسته کسی رفته جریمه شده؟؟؟

مثل اینکه ممنوعیت تردد بین شهری و استانی گذاشتن و اگه بری استان دیگه ی تومن جریمه میشی خواستم ببینم ...

عزیزم من ممنوعیت شبانه ندیدم 

ولی تو جاده ی پلاک غیربومی بود سریع پلیس اعمال قانونش کرد جریمه شد

خداخیرت بده کروناس تومنطقه مابببن چ وضعهازشلوغی ازادمایی ک بیشترشون ماسک ندارن همه پاشدن رفتن روستاه ...

نمیدونم والا اخبار که چیز دیگه میگه میگن راه نمیدن و جاده ها بستس و برمیگردونن و ی تومن جریمه میکنن