2777
2789
عنوان

کمک

109 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من ۲۳ام از پری پاک شدم 

هرسری از ک.ن.دوم استفاده کردیم حالا استرس بارداری دارم . توروخدا کمکم کنین😑☹اصلا امادگیشو ندارم . دوست ندارم فعلا باردار شم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی امکانش هست ؟اخه یه هفته است خوب شدم بی بی نشون میده اگه خدای نکرده باشه؟

والا نمیدونم اینو 

بزار یکم بگذره اینقد نترس

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

وای منم همینطور اون ماه مرده زنده شدم تا پریود شدم‌

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
وای منم همینطور اون ماه مرده زنده شدم تا پریود شدم‌

خب میگم ک اصلا اقدامی نکردیم جلوگیری هم کردم حالا قرص ال دی خریدم میخوام بخورم 

نمیدونم از چه روزی شروعش کنم 

ن یک هفته اس خوب شدم 

خوب دیگه بار دار نیستی مطمئن باش،ترشحتم به خاطر عفونته،و کاملا طبیعیه،تازه تا هفت روز بعد پری احتمال بارداری خیلی خیلی کمه.حالا شما که جلوگیری هم داشتی پس چیزی نیست

خوب دیگه بار دار نیستی مطمئن باش،ترشحتم به خاطر عفونته،و کاملا طبیعیه،تازه تا هفت روز بعد پری احتمال ...

وااااای خدا خیرتون بده چقد خیالم راحت شد 

قرص ال دی رو چطوری و از چه روزی مصرف کنم؟؟

خب میگم ک اصلا اقدامی نکردیم جلوگیری هم کردم حالا قرص ال دی خریدم میخوام بخورم  نمیدونم از چه ...

فکر کنم از روز پنجم پریودی باید مصرف کنی دقیق نمیدونم چون تا حالا استفاده نکردم شنیدم 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏