سلام . من پنج روزه که تو یه طرف سرم سردرد دارم به صورت نبض هستش و درد ملایم داره گاها که شدید میشه همراهش تهوع هم میاد دردم صبح ها بیشتر میشه تو این پنج روز از ژلوفن و و مفنامیک اسید گرفته تا میگراکیم خوردم ولی فقط دردمو کم میکنه کامل از بین نمیره وقتی هم سرمو تکون میده بیشتر میشه درضمن پریود هم هستم ولی این اولین باره که تو دوران پربود چنبن دردی اومده سراغم به نظرتون کرونا گرفتم؟خیلی میترسم برم بیمارستان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آب زیاد بخور مثلا الان پاشو سه چهار لیوان پشت هم اب بخور تا شب زیاد بخور ان شاالله رفع بشه سر درد معمولا از کم آبی بدن هست من سردرد میگیرم چندلیوان میخوردم خوب میشم
اب زیادبخور، سردرد دلیل زیادداره شاید کم خون باشی، من یه مدت دایم سردرد داشتم دیگه کلافه م کرده بود، بعدک چکاپ انجام دادم متوجه شدم چربیم بالاهستش، کنترل کردم چربیم ک برطرف شد سردردم رفت دیگه
به هرروز این شانس رو بده 💖تازیباترین روز زندگی ات شود💹💞