2777
2789
از هفته 30 شروع کردم امپول پرولوتن. اینم بگم هیچ دکتری منو تحویل نمیگرفت همه میگفتن نمیمونه. هربار س ...

چقدر دکترات بدجنس بودن، من همسرمم مشکل داشت بخاطر همین باید میکرو میکردم،با وجود رحم تک شاخ هیچ دکتری بهم نگفت باردار نمیشی، خوشحالم که به حرف اون احمق ها گوش ندادی‌.

واقعا چقد به این تایپیک نیاز داشتم 

من یه دکتر فوق تخصص میرفتم نمیگم بعد بود اما راه دور بود خسته بود هی برم بیام اومدم پیش ماما تو شهر خودمون با دو ماه زیر نظرش بود باردار شدم با اینکه زیر نظر اون فوق تخصص یسال بودم سرکلاژ نکردم اما همیشه شیاف امپول استفاده میکنم اما مشکلم این از زایمان سزارین میترسم بنظرتون احتمالش هس طبیعی بیاریم بچه رو ؟میدونم خیلی از این تایپیک گذشته اما خوشحال میشم جواب بدین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا چقد به این تایپیک نیاز داشتم  من یه دکتر فوق تخصص میرفتم نمیگم بعد بود اما راه دور بود خ ...

عزیزم نمی‌دونم زایمان اون رو انجام دادین یا نه چون من تازه پیامتون خوندم ولی اگه زایمان نکردین نگران نباشید میتونید طبیعی هم زایمان کنید اما من سز انتخاب کردم

عزیزم نمی‌دونم زایمان اون رو انجام دادین یا نه چون من تازه پیامتون خوندم ولی اگه زایمان نکردین نگران ...

مرسی عزیزم از راهنمایت نه هنوز فعلا۲۷هفتمه همش میترسم زایمان زودرس کنم

مرسی عزیزم از راهنمایت نه هنوز فعلا۲۷هفتمه همش میترسم زایمان زودرس کنم

خب منم همه این نگرانیها و استرسا داشتم عزیزم 

آمپول پرلوتون استفاده میکردم و شیاف میزدم البته هردوتاش خارجی استفاده میکردم بارداری اولم البته استراحت مطلق بودم ولی دومی رو با اینکه دهانه رحمم کوتاه شد استراحت نسبی داشتم فقط توکلت بده به خدا خودش قشنگ برات درستش می‌کنه انشالله زایمان موفقی داشته باشی 

من 6 ساله ازدواج کردم و همیشه عاشق بچه دار شدن بودم حالا بماند که ازدواج کردن من خودش یه پروسه طولان ...

سلام خوبین؟ میشه درخواست دوستی منو قبول کنید؟

خدایا به همه حاجتمندان کمک کن که به نیتهای قشنگشون برسن.