2777
2789
عنوان

روز دوم رژیممون😍

687 بازدید | 12 پست

صبحونه تا ۸/۵ :۴۵ گرم نان+۱ قاشق غذاخوری حلوا شکری یا ۱ عدد تخم مرغ ابپز

ساعت ۹/۵: ۱/۵واحد میوه

ساعت۱۱: ۱ لیوان شیر کم چرب +۱ عدد خرما

ناهار:۸ قاشق عدس پلو یا لوبیا پلو+سالاد

ساعت۴: ۱/۵واحد میوه

ساعت۶: یک لیوان شیر کم چرب+۱خرما و۱ ساقه طلایی

شام تا قبل ۸/۵خورده بشه:۴۵ گرم نان+۱ تخم مرغ و ۱ سیب زمینی ابپز+سوپ

قبل هر ۳ وعده نهایتا ۲ لیوان اب خورده بشه!

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم رژیمتون سالم و خوبه ولی برای کسی مثل من با وزن ۵۶ کیلو که کلا ۹۰۰ تا کالری باید در روز بخورم تا لاغر بشم ، این رژیم چاقم میکنه چون ۱۲۰۰ و خورده ای کالری توش داره😁خواستن بگم هر رژیمی برای یک فرد مناسبه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
سلام گلم رژیمتون سالم و خوبه ولی برای کسی مثل من با وزن ۵۶ کیلو که کلا ۹۰۰ تا کالری باید در روز بخور ...

۵۶ کیلو احتیاج ب رژیم نداره بنظرم😐

۵۶ کیلو احتیاج ب رژیم نداره بنظرم😐

همه بهم میگن ولی هیکلمو ببینی انگار کل این ۵۶ کیلو همش چربی شل و وله و زشته !!!! بعضیا عضله دارن سفتن قشنگن ولی من از بچگیم شل و ول و درشت بودم ، باید بشم ۴۵ کیلو تازه اونموقع مثل ۵۵ کیلویی ها به نظر برسم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
همه بهم میگن ولی هیکلمو ببینی انگار کل این ۵۶ کیلو همش چربی شل و وله و زشته !!!! بعضیا عضله دارن سفت ...

ای وای قدت چنده؟

دختر مریض میشیا

ای وای قدت چنده؟ دختر مریض میشیا

قدم ۱۶۳

مریض شدم کچل شدم چشام ضعیف شد دندونامو از دست دادم 

ولی از هیکلم بدم میاد جیکار کنم مگر اینکه عمل کنم تخلیه کنم

قدم ۱۶۳ مریض شدم کچل شدم چشام ضعیف شد دندونامو از دست دادم  ولی از هیکلم بدم میاد جیکار کنم م ...

دخترررر😐تمومش کن کم بخور ریزش موهاتم درمان کن

اصلا سیر میشی؟

دخترررر😐تمومش کن کم بخور ریزش موهاتم درمان کن اصلا سیر میشی؟

یبار اومدم یکم غذامو بیشتر کردم خیلی کما

یه ماه خوردم ماه بعد رفتم روترازو دیدم سه کیلو زیاد شدم😔😔😔😔😔

قدم ۱۶۳ مریض شدم کچل شدم چشام ضعیف شد دندونامو از دست دادم  ولی از هیکلم بدم میاد جیکار کنم م ...

ولکن دیگه نگیر مریض میشی بجان خودم