2777
2789
عنوان

مادرم چرا فکر نکرده حرف میزنه

153 بازدید | 3 پست

اصلا من آدم حساس ، در کل آدمی با موقعیت من ک دو سه سال داره دوا درمون میکنه و آواره مطب ها شده برا بچه دار شدن خیلی زود دلخور میشه و حساسه ، 

مامان من اصلا براش مهم نیست ک من ناراحتم یا شوهر ناراحت ، جلو شوهرم دفعه چندمش میشینه از آدمایی ک بچه دار نشدن تا آخر عمرشون میگه ، میگه فلانی بچه دار نشدن آخر شوهر گذاشتن خانه سالمندان و.....

یا فلانی بچه دار نشدن مرد حسرت بچه داشت پول می‌داد بهزیستی ، من داغون میشم می‌شنوم حالم بد میشه ، دست خودم نیست نمیشه هم ک بهش حرف بزنم چون موقعیت من اصلا توجهی نداره ، شاید باورتون نشه من دلم میخواد چندماه نرم خونه مامانم یکم آرامش بگیرم ، یا با حرفاش بین من و همسرم فتنه می‌کنه یا ناراحتم میکنه

بی شک مادرتم خودش ناراحته از زور ناراحتی متوجه نیست چه زخمی داره میزنه افکارشو میکنه خودش خلاص بشه ح ...

گفتم میگه تو فکرت مشکل داره ، با میگم سر این قضیه ناراحتم میگه خب حالا و..چرا چون خواهر من دیرتر بچه دار شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادرا خیلی دلسوزن فقط بخاطر تجربه هاشون از دیدنی ها و شنیدنی ها زیاده و بلد نیستن چجور بازگو کنن تا طرف بهش برنخوره شما دلخور نشو یه بار بشین تنهایی با مادر صحبت کن و بگو اینجوری زندگی من به هم میخوره ...بعدشم چرا فتنه اونم با حرف یکی دیگه اگر شما عاشق همید چرا باید یه حرف اینقدر به همتون بریزه خویشتن دار باشید ....شما وقتی عاشق هم شدید اصلا به بچه فکر نمیکردید شاید اگر میدونستید هم این مشکلو دارید بازم همدیگه رو انتخاب میکردین ... در کل چند وقت تا پایان دوره درمان رفت و امد هارو کنترل کنید و کمتر برید و بیاید ... رو حوصلتون کار کنید بچه داری حوصله میخواد شب زنده داری میخواد .پرستاری میخواد مراقبت میخواد ...نگران نباشید اصلا به نشدن فکر نکنید با تمام وجود فک. کنید که بچه دار میشید 

2790
2778
2791
2779
2792