captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 عنوان میترسم🥺 112 بازدید | 20 پست از هوای ابری من میترسم الانم خودم تنها خونم ی کم ی ابر اومده تو اسمون خیلی میترسم چیکار کنم🙁حتی از ی تییکششمم میترسم ی اتفاقی تو بچگس باعث این شد هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵ 1400/05/28 | 12:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10577 چرا خوبه ک نم نم بارون باز اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 خوشبحالت چرا؟؟ هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92264 بخواب خاله جون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
nilofaram عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 1755 فوبیا داریفیلم بزار برو تو اتاق ببین اری این نیز میگذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده
لیلیوم68 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 16539 نترس🥺😐 قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 چرا خوبه ک نم نم بارون باز ولی برعکسش نم نم بارونو دوس دارم چون خودم تنهام بیشتر میترسم هی ی افتاب سایه میشه ی حس بدیهه براام😣😣 هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
پوری_جان عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1535 برعکس من عاشق هوای ابری ام. یعنی عاشقماااا دنیا به کام دیویدشونه...
_عاشق_حیوانات_ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 16628 ولی برعکسش نم نم بارونو دوس دارم چون خودم تنهام بیشتر میترسم هی ی افتاب سایه میشه ی حس بدیهه براام😣 ... گیلانی؟
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 بخواب خاله جون ن خاله خوابم نمیاد🥺🙁😂😂😂 هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 گیلانی؟ ن هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵