2777
2789
عنوان

حاجت روایی

255 بازدید | 10 پست

بنظرتون میشه منم سالی دیگه بیام بگم امام حسین حاجت منم داد منم صاحب بچه شدم خدایا ینی میشه منم صاحب بچه شم دیشب دوستم گفت شاید به صلاحت نیست صاحب بچه شی خیلی دلم شکست اخه چرا خدا منو زن آفرید حس مادرانه تو وجودم گذاشت ولی نمیزاره حس مادر بودن و تجربه کنم دیگه از خونه بیرون نمی‌رم چون هرجا بچه میبینم همونجا میزنم زیر گریه و رسوا میشم دیشب امام حسین قسم دادم به طفل شیش ماهش که منم بچه دار شم ولی خیلی نا امیدم چون خیلی رو زدم به ائمه و دست خالی برگشتم 😔😔😔

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

ان شاء الله سال دیگه نی نی بغلت باشه 😘🌹

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

منم مثل تو دقیقااااااا حال و طرز فکر تورو دارم.اما دلم میگه صبر کنیم صبر خیلی چیز خوبیه عزیزم.

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو دقیقااااااا حال و طرز فکر تورو دارم.اما دلم میگه صبر کنیم صبر خیلی چیز خوبیه عزیزم.

کاش خدا تو این روز نگاهی بهمون بندازه و حاجت دلمونو بده 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
انشاءالله به زودیه زود خدا دامنت رو سبز کنه و صاحب اولاد بشی😍

مرسی عزیزم

الهی به حق آقا امام حسین و حصرت ابوالفضل همه منتظرا صاحب فرزند سالم و صالح بشن

التماس دعا

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید
الهی به حق آقا امام حسین و حصرت ابوالفضل همه منتظرا صاحب فرزند سالم و صالح بشن التماس دعا

الهی امین

کاش خدا تو این روز نگاهی بهمون بندازه و حاجت دلمونو بده 

😍😍😍من الان تاپیکتون اتفاقی دیدم الهی ب حق همین روزای عزیز الان نی نی تو دلت باشه یا تو بغلت😍😍😍😍

😍😍😍من الان تاپیکتون اتفاقی دیدم الهی ب حق همین روزای عزیز الان نی نی تو دلت باشه یا تو بغلت😍😍😍 ...

هیشکدوم عزیزم 😔