2777
2789
عنوان

کنکور

94 بازدید | 11 پست

شنیدم  میخوان برای کنکور 1402 عمومی ها رو بردارن 

شما شنیدین کسی چیزی دربارش می‌دونه 

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

هنوز قطعی نشده.

این طرح شیش سال پیش تصویب شده بود ولی اجرا نشد  الان باز اومده رو.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتراضات بهش خیلی خیلی زیاد بود.تا دوسال دیگه خدا بزرگه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اعتراضات بهش خیلی خیلی زیاد بود.تا دوسال دیگه خدا بزرگه.

اخه من برای 1402  هستم میترسم وقت بزارم تست بزنم آخرشم بردارن

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

اخه من برای 1402  هستم میترسم وقت بزارم تست بزنم آخرشم بردارن

بخون.

اینا کارشون معلوم نیست.اصلا وقتی نظام آموزشی  عوض شد قرار بود اینکارو بکنن.میبینی که هنوزم نکردن.

فرهنگیان و وزارت اموزش و پرورش خیلی به این طرح اعتراض کردن.هنوز به صورت قانون در نیومده

بخون. اینا کارشون معلوم نیست.اصلا وقتی نظام آموزشی  عوض شد قرار بود اینکارو بکنن.میبینی که هنو ...

اهان مرسی گلم حالا من میخونم دیگه 

خدا کنه بردارن. ادم حیفه که ادبیات رو تستی بخونه، حیفه که نتونه ۲ تا جمله عربی و انگلیسی بگه چون همش تستی کردن تو کله شون، حیفه که بخواد دینی رو نکته یابی های مسخره کنه و اصل اون چیزی که باید دریافت کنه رو کلا بذاره کنار

عمومی ها با معدل حساب میشن 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
خدا کنه بردارن. ادم حیفه که ادبیات رو تستی بخونه، حیفه که نتونه ۲ تا جمله عربی و انگلیسی بگه چون همش ...

اره واقعا 😫

عمومی ها با معدل حساب میشن 

اره شنیدم 60% نمره حساب میشه 40% کنکور تاثیر داره 

ولی خب هنوز بخشنامه نیومده شاید اصلا قطعی نشه