2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها لطفا اگه میدونین جواب بدین بدجور نگرانم هفته ی ۱۷ حرکتشو یکم حس میکردم مثل مورمور شدن زیر پو ...

نترس بابا من از ۱۷ هفته حس میکردم بعد ۴ روز تو ۱۹ هفته حس نکردم کلی خودمو کشتم رفتم دکتر گفت تا ۲۸ هفته مهم نیست تو تاپیک هامم هست الانم پسرم به دنیا اومده ۱۱ ماهشه صحیح و سالم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچه ها لطفا اگه میدونین جواب بدین بدجور نگرانم هفته ی ۱۷ حرکتشو یکم حس میکردم مثل مورمور شدن زیر پو ...

نگران نباش. به خاطر حس نکردن حرکتش این فکرارو نکن. 

الان که خیلی زوده برای اینکه حرکت هاشو خیلی متوجه بشی. اصلا نگران نباس

عزیزم نگران نباش بچه خیلی تکون میخوره ولی هفته های پایین مادر متوجه نمیشه. خیلی تو ذهن آدم افکار منفی میاد ولی به این چیزا فکر نکن. هر وقت دیدی خیلی استرس داری برو ماما صدای قلبشو بشنو تا خیالت راحت بشه

من یکی از دوستام این اتفاق براش افتاده بود. توی ۵ ماهگی بود، به خاطر اینکه خود دوستم دو ماه قبلش کرو ...

یعنی هیچ علائمی نداشت فقط بعدا متوجه شد تو ۵ ماهگی وایساده؟

اصلا حرکت نمیکنه انگار قبلا یجا جم میشد قلمبه میشد یا زیر پوستم مور مور میشد از دیروز انگار متوجه ...

از این فکرها نکن 18 هفته تموم کردی دیگه به این آسونی سقطنمیشه درضمن استرس اصلا برا بلرداری خوب نیست یه شربت شیرین بخور یعنی مایع بلشه و شیرین تکیه بده حسش میکنی

نترس بابا من از ۱۷ هفته حس میکردم بعد ۴ روز تو ۱۹ هفته حس نکردم کلی خودمو کشتم رفتم دکتر گفت تا ۲۸ ه ...

وای خدا کنه اینطور باشه

هفته ی دیگه سونو دارم انومالی

از دیشب خیلی استرس گرفتم

وای خدا کنه اینطور باشه هفته ی دیگه سونو دارم انومالی از دیشب خیلی استرس گرفتم

مزمان باش همینطوره تا ۲۸ هفته احتمال اینکه چند روز حس نکنی هست برو تو تاپیک بخون همه مثل من بودن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی هیچ علائمی نداشت فقط بعدا متوجه شد تو ۵ ماهگی وایساده؟

آزه هیچ علائمی نداشت. ولی اگه از اول میگفتی برای جی میپرسی این ماجرا رو برات نمیگفتم. چون به خاطر حس نکردن حرمت هاش نباید این افکار منفی و بد بیاد توی ذهنت. 

خود منم مثل شما بودم و چند روزی مور مور شدناشو حس نکردم. رفتم دکتر صدای قلبشو شنیدم و متوجه شدم نگرانین الکی بوده