دارم از نارحتی می میرم ۷۳ روز شده پریود نشودم همش ترشح دارم همش خدا خدا می کنم باردار بشم واسم دعا کنید بی بی چک زدم یک هفته پیش منفی بود خیلی میترسم برم دکتر همش بی حالم حوصله ندارم حالت تهوع دارم بعدازظهر هوش شیرنی ریز خامه ای کردم شوهرم یک کیلو خرید نصفش را خوردم واسم دعا کنید اگه میتونید یک راهنمایی کنید بنظرتون بخاطر متفورمین هست که داره نزدیک به سه ماه میشه من پریود نشودم
ولی شما نزدیک سه ماه عقب انداختی بی بی چکتم منفی بوده
شاید عفونتی کیستی چیزی داری
اخه باردارباشی حتما بی بی چکت مثبت میشد چون خیلیییی زمان از تاریخت گذشته
حتما یه دکتر واسه معاینه برو
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
علائم شبیه بارداری داری ولی اینکه بی بی منفی بوده عجیبه من دوستم یه روز قبل پریودش مثبت شد حتما دکتر برو هرچند چون متفورمین میخوری یعنی تنبلی داری و برای کسایی که این مشکل رو دارن هم طبیعیه پریود نشدن من خودمم چند ماهه میشدم ولی ربطی به متفورمین نداره که بهم ریخته