2777
2789
عنوان

خستم

80 بازدید | 5 پست

سلام بچها نمیدونید چ  قدر دلم گرفته، همش بیدارم اصلا خابم نمیبره ،بچهاهاشوهرم خیلی بی فکره مثلا میگم ماشین بخر ماشین اینو اون میگیره ،میگم فرش بخر فرش باباش اینازو میاره،میگم اینو بخر باز از یه جا دیگه جبران میکنه....میگم بریم خرید امروز فردا میکنه نمیبره یااگه ببره باجیگر خونی،میگم خونت درست کن میگه شنبه   یکشنیه دوشنبه میگذرا درستم نمیکنه ،کلا هرکار میخاد کنه ادم جون ب لب میکنه ۱۰۰۰۰ دفعه بایدگوشزد کنی نمیکنه یااگه کنه نصفه ،یا ب روش دیگه ،،،،،خسته شدم بخدا نمیفهمم چکار کنم سر یه موصوع خرید خونه یا ساخت خونه مشکل داریم میگه چشم درست میشه فردا باز میاد خونه اول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشته باشه نداشته باشه همینه

ببین اون وقتایی که داره چیکار میکنه

ممکنه حایی داره سرمایه گذار میکنه بهت نمیگه

یا ممکنه پول هاشو هدر میده و خودش نمیفهمه

خلاصه اون وقتایی که داره ببین داره چه بلایی سر پولاش میاره

دلیلشو کشف کنی میفهمه درز هدر رفتن پولش کجاست

مثلا یه زمین داریم گداشتیم فزوش ، ب من شنبه میاد میگه فروش رف میگم کوپولش میکه گفته یکشنبه میریزم ‌ یکشنبه میگم کو پولش میگه خیلی امروز انتقال وجه انجام داده براما رف دوشنبه ‌ بعد دوشنبه میاد میگه  اون مشتری ولش ، یکی بهتر میخاد بیاد یاز اونم شنبه یکشنبه میکنه