2777
2789
عنوان

همسرم قهر کرد

232 بازدید | 16 پست

شوهرم برا نذری مامانم گوشت خریده بود و ظرف و‌‌.....مامانم گفته بود بخر حساب کتاب می کنیم ، بعد هر دفعه من بحثمون میشد می‌گفت نذری شماست به من چه پول گوشتش بدم و..پارسال اینا میداد شریک میشد 

امسال هی راه رفت گفت به من چه نذر شماست و...البته به شوخی اما تو دعوا همش می‌گفت برو اون گوشتای منو بیار ریدم تو نذرتون و...

منم دلم گرفته بود گفتم شاید ته ته دلش راضی نیست واقعا. با مامانم ک بیرون بودیم رفتم دم عابر بانک زدم پول به حسابش ، خونه مامانم بودیم اومد بالا گفت کو فیش ک زدی و‌‌... ما فردا نذری داریم ، بعد قشرق به پا کرد ک زدی پول باشه من نمیمونم دیگ شما خواستید منو جدا کنید از نذرتون پس دیگ به من ربط نداره و...

هیچی رفت تو خیابون وایساد ک پاشو بریم من دیگه نذرتون قبول ندارم و...رفتم انقد اصرار کردم تا راضی شد اومد بالا فقط عابرو منو جلو مامانم برد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون هفت خط هاست 

و دم دمی مزاج بشدددت 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

برای کسی که‌تااین حد بی ادبه ودرباره نذری اینجوری اظهار نظر‌میکنه باید تاسف خورد

کسی که واسه چیزای پیش پا افتاده‌دعوا راه میندازه ونمیتونه خوددار باشه همون بهتر‌که پولش خرج امام حسین نشه

چرامیگید هفت خط هستند؟

پیش زنش میگه چرا پول بدم 

جلو خانواده اش ناز میکنه که چرا پولمو دادین‌ منو شریک ندونستین

به این میگن هفت خط و دو رو

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀