2777
2789
عنوان

فیلم خارجی

192 بازدید | 30 پست

لالا لند اصلا خوشم نیومد حیف نت که برای این فیلم رفت مسخره ترین فیلمی که دیدم فیلم خارجی عاشقانه درام هیجانی میخام جذاب باشه از فیلمهای بچه بازی بدم میاد 

مثلا فیلمهای مونیکا بلوچی رو دوس دارم خیلی

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج فوت فاصله و من پیش از تو هیجانی نیستن اما قشنگن 

لوسی هیجانی هست اما عاشقانه نیست 😐 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 
پنج فوت فاصله و من پیش از تو هیجانی نیستن اما قشنگن  لوسی هیجانی هست اما عاشقانه نیست 😐

دیدم اون دوتا اولی رو دوس نداشتم میدونی دوس دارم درام هیجانی باشه که اون وسطاش هم یکم عشقولانه باشه مثل فیلم در آغوش یک قاتل

خدایاشکرت

هارلی کویین هم شاید جالب باشه  خودم که ندیدم

هاربی کویین خیلی بده نبین بی مزه بود فقط بزن بزن بدون موضوع جالب 🤦🏻‍♀️

ملافیسنت ۱و۲قشنگ تر بود البته هیجان خاضی نداره ولی دوسش داشتم 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

تو اثلا میدونی فیلم چیه؟ که از اون فیل بدت اومد. 

فیلم دان ۱ و دان ۲ قشنگه  اکشنه.  سرگرم کننده هستش 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 

لوسی 

جوخه انتحار ۲ 

خاطرات یک خون آشام(خودم هنور تمومش نکردم الان فصل ۳ قسمت ۱۸ هستممممم)

گرگ و میش

تایتانیک(که صدصدر صد همه دیدن)

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
دیدم اون دوتا اولی رو دوس نداشتم میدونی دوس دارم درام هیجانی باشه که اون وسطاش هم یکم عشقولانه باشه ...

همین red sparrow ببین غیرقابل پیش بینی و هیجانیه با عاشقانه کم 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️