kowsar_19 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 532 عنوان کممممممممممممک 119 بازدید | 9 پست سردردعجیبی دارم حالم بهم میخوره😑چکار کنمممممممممم =) من خوبم تو خوبی...؟ 1400/05/28 | 02:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarsaw___ عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 4144 ژلوفن ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 چشماتو ببند،دستاتوبذارروی زانوهات،کف دستات به سمت بالا،هرچقدرمیتونی چشماتوبسته نگه دار ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
فرفری_کیجا عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 2074 خوردم🤦♀️ اگه سردرت ممتد بود وبا خوردن مسکن رفع نشد احتمالا کروناستمامان من جوری سردرد شد که هیچ قرصی اور نداشت چند ساعت بعد سردرد هم تب کرد زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
spatzi عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 6745 اگر پودر زنجبیل دارید توی آب جوش با لیمو و دارچین خیلی خوبه من میگرن دارم اکثرا جواب میده
dokhtaralmas عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5895 بین ابروهاتو دورانی بمال سردردت میره واسه حالت تهوع هم آبلیمو بخور میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻♀️🤍 کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍