2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده

724 بازدید | 45 پست

سلام شوهرم جلو جاریم بهم گفت گه نخور هیچی نگفتم وقتی تنها شدیم گفتم چرا گفتی گفت دوست داشتم بعدم شروع کرد فحش دادن ب بچم آروم دستمو بردم جلو لباش ک انگار میخوام بزنم تو دهنش خندید گفت خوشم میاد می‌ترسی ازم گفتم نه نمی‌ترسم زدم تو شکمش آنچنان محکمممم چند بار زد تو صورتم و چشمم و بینیم چشمم باد کرده خیلی درد میکنه بعدم سیر فحشم کرد دوست داره ازش بترسم و مرد سالاری باشه چیکار کنم که دیگه جرات نکنه تکرار کنه امشب تو اتاق راهش ندادم تاحالا قهر نکردم و تنها هم نخوابیدم ولی قصد دارم چند روز کلا قهر باشم 

ضمنا مامان بابام هم نیستن ی شهر دیگه ان

باید بیرونش میکردی حالا اتاق جدا مردی که بزنه ووووی

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

جلو بچه کتک کاری نکنین توروخدا

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.