2777
2789
عنوان

حاجت روایی

100 بازدید | 10 پست

دوستانی که پارسال تو ایام محرم حاجتی توی دلشون بود بیان بگن که امسال حاجتشون براورده شد?

اگه اره بگن چجوری?ایا چله خاصی یا نذر خاصی کرده بودن?

وخدایی که به شدت کافیست..  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من توهین روزا نماز سوره انعام موندم برا حاجت رواییم کاملا برعکس حاجتم شد و داغون شد دیگه نمیرم سمت این چیزا نمی‌دونم اونا ک حاجت میگیرن چطوری میگیرن مال من ک برعکس شد

من حاجت گرفتم اولین بار بود کلن هرچی دعا میکنم مستجاب نمیشه 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

لایک 

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
والا من توهین روزا نماز سوره انعام موندم برا حاجت رواییم کاملا برعکس حاجتم شد و داغون شد دیگه نمیرم ...

منم این جور داغ شدم خیلی بد اعتقاد آدم ضعیف میشه حس میکنم نذر پارسالم شانسی بر آورده شد

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
من که امسال سلامتی مادرمو میخوام فقط 😔🙏🏻

مادرتون بهتر نشده 

من پارسال این موقع ها همش داشتم زجه میزدم که نتیجه آزمایش ازدواج منو نامزدم اوکی شه و ازدواج کنیم 

اوکی شد 

ولی به خاطر اختلافات دیگه به هم زدیم 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂