2777
2789
عنوان

🍂پند شب 🌙 :

62 بازدید | 3 پست

🌙🍂🍀🌙🍁🍀🌙🍁🌙🍀🍂🌙
اگر کسی جواب بی‌ادبی شما رو محترمانه میده قطعا از شما بیشتر فحش بلده فقط ترجیح میده شبیه شما نباشه 

🍂🌙🍀🌙🍂🌙🍀🌙🍂🍀🌙🍁

آدم عاقل هیچوقت همه چیز رو نمیدونه،  فقط یه احمق در مورد همه چیز اظهار نظر میکنه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بیشتر ببینید

دوستان میشه برای حاجت دلم یدونه صلوات و حمد بخونید چندساله گرفتارم با حمد و صلواتتون    خدا مشکلم همین روزا حل کنه الهی ب حق شب عاشورا اجرتون رو امام حسین بده اگه برام خوندین لایکم کنید دعاتون کنم😔❤ 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.