2777
2789

میدونید ماجرامون چطوره من شوهرم پسر عمومه قبل از ازدواج می‌گفت نمی‌خوامش ولی بعد از ازدواجمون کلی عاشقم شده منم می‌خوامش ولی مادرشوهرم میگه ما ب علی(نامزدم) گفتیم بیاد بگیرتت حالا پدر شوهرم کرونا گرفته زن عموم میگفت چرا بابات زنگ نزده حال عموتم بپرسع ما از فامیل دختر گرفتیم ک رفت و امدمون بیشتر بشه من اگ میدونستم فامیل اینجوریه غلط میکردم از فامیل دختر می‌گرفتم!😔

خعلی بهم برخورد چیزی نگفتم ب نظر شما حق با منههه یا اون

بگو خو مادر من مگ مشکل منه ک پدرم زنگ نزد ب خودش بگو ن من

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ربطی ب تو داشته از تو گله کرده

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

خب چرا زنگ‌نزده پدرتون؟‌

جدا از بحث شما برادر توقع داره از برادر 

بعضی جاریا هم که منتظرن حرف دربیارن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

همون جا جلوش زنگ میزدی به بابات میگفتی 

بابا چرا حال عمو رو نپرسیدی زن عمو ناراحته

دهنش بسته میشد 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
بگو خو مادر من مگ مشکل منه ک پدرم زنگ نزد ب خودش بگو ن من

همین میدونید آخه عموم حال شخوب بود شوهرم گفت حالش خوبه منم گفتم خوبه دیگه کلا چند روزه خوب شده پاشدم رفتم اونجا خیرر سرم سر بهش سر بزنم گند زد ب حالم ولی رفتم دیدم حالش بده تازه کرونا وارد بدنش شده

عکس العمل نشون نده ک نقطه ضعف دستش بدی دیگه دیوونت میکنه ، تاشروع میکنه حرف زدن گوشیتو بگیر دستت مشغول شو و گاهی بخند انگار با کسی چت میکنی و انگار ک نمیشنوی یا بزار درگوشت شروع کن حرف زدن ک مثلا زنگ زدی ب کسی حرف میزنی یا کلا ازکنارش پاشو برو تو حیاط یا تو اتاق خودتو مشغول کاری کن کلا انگار با درو پنجره یکیه انگار نمیشنوی حرفاشو اینطوری بیشتر حرصش میگیره و درنهایت ساکت میشه ..فقط اصلا خودتو ناراحت نشون نده 

اصلا دنبال این نباش که حق با کیه.اهمیت نده.هدف اونا از ازدواج فامیلی هر چی بوده ب خودشون ربط داره.قرار نیست شما بین دوتا خانواده و برای امیال و خواسته های این دوتا خانواده فدا بشید.شما زندگی خودتون رو دارید و قرار هم نیست انتظارات خانواده خودتون و یا همسرتون رو تمام و کمال بجا بیارید.بی اعتنایی کن که دفعه دیگه باید کل خاندانت رو ببری پیش مادر شوهرت که خاندانت بشن پا دو برای رسوندن مادرشوهرت ب اهدافش.