2777
2789
عنوان

کار در منزل

340 بازدید | 16 پست

سلام ی کم طولانیه ولی لطفا بخـنید و کنکم کنید توی تصمیم گیری من و شوهرم تصمیم داریم بریم خونه اجاره کنسم از اول زندگیمون خـونه بابام زندگی کردیم ولی اذیتمون میکنن و زن داداشم همیشه دنبال بهونه واسه اعصاب خوردی هست...شوهرم ی کارگره که اگه کار باشه ماهیانه سه و نیم درامدش هست طلاهای منم روی هم رفته شصت ملیون میشه من گفتم کار در منزل انجام بدم اخه بچه دو ساله دارم ما شیرازی هستیم کسی کار در منزل سراغ داره که بالای ی ملیون دارامد باشه که من بتونم با پولش اجاره خونه رو بدم واقعا نظرتون برام مهنه 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو سایت جابینجا استخدامی زیاد میخان یا سایت آراد داک محتوا بنویس

ممنون از راهنماییت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

تو خونه بپز پرسی میخرن ازت باهاشون قرارداد ببند 

ممنون از راهنماییت

عزیزم همه کاری اینجوریه ک قبلش باید دوره ببینیو کلی تمرینو هزینه و اینابکنی.ولی ی کارایی هست مث سبزی پاک کردن و بسته بندی کنی بدی در مغازه ها.پیراشکی همینطور.میتونی مربی مهد کودک بشی هم بچتو میبری هم حقوقش یک  ب بالاست.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
عزیزم همه کاری اینجوریه ک قبلش باید دوره ببینیو کلی تمرینو هزینه و اینابکنی.ولی ی کارایی هست مث سبزی ...

من لیسانسم الان تو کرونا قبولم میکنن مربی مهد بشم؟

من لیسانسم الان تو کرونا قبولم میکنن مربی مهد بشم؟

اره عزیزم چرا نکنن.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
عزیزم همه کاری اینجوریه ک قبلش باید دوره ببینیو کلی تمرینو هزینه و اینابکنی.ولی ی کارایی هست مث سبزی ...

شنیدم کار تایپم میشه انجام داد شما اطلاعی ندارید؟

اره عزیزم چرا نکنن.

ممنون از راهنماییت

شنیدم کار تایپم میشه انجام داد شما اطلاعی ندارید؟

کارای تایپ باید از جای معتبر باشه.وگرنه کلی ک تایپ بکنی جارتا ایراد میگیرن ازتو بلاکت میکنن.

کارای تایپ باید از جای معتبر باشه.وگرنه کلی ک تایپ بکنی جارتا ایراد میگیرن ازتو بلاکت میکنن.

اهان ممنون که بهم گفتی و وقت گذاشتی واسم