2777
2789
راجع به طلاقش یا هشتک مدیا ؟

راجع به طلاقش

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
از آدمی ک آدما رو کودن فرض میکنه بددم میاد من یه ندت دنبالش میکردم با پول همین ملت پوادار شده ولی ...

نمیدونم والا منم دنبالش می کردم خیلی شوک شدم با این اتفاقات از همه ی بلاگرا زده شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری باید ببینم؟؟

من واقعا قضاوت نمیکنم فقط میزارم شناها ببینید نمیخوام حق الناس این دختر گردنم بیفته

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
نمیدونم والا منم دنبالش می کردم خیلی شوک شدم با این اتفاقات از همه ی بلاگرا زده شدم  

یه بار استوری کرد ک من اونجوری ک میخام لباس میپوشم خوشبسعادت اونایی ک ساق پاشونو میذارن بیرون من ک نمیتونم

حالا رفته ترکبه لنگا لخت.... آخه ملتو چقد احمق فرض کرده!!!

غده تداره درووووغه همش  مگه ندیدی فردین چطوری پتسو ریخت رو آب اززووون گدا گدوله ها بوده  ...

ای بابا

من تو عکس سی تی اسکنم گزارش شده تیموسم بزرگه

امروز داشتم با دوستم درد دل میکردم

ک هیچکس نمیتونه درمورد این مشکلم راهنماییم کنه

گفتم کسی این غده رو نمیشناسه

درست همین امروز دوستم سیسی رو معرفی کرد

خوشحال شدم میتونم ازش اطلاعات بگیرم حداقل تا برم دکتر

)البته دکتر زیاد رفتم)حرفاشون باهم فرق داره

یه گروه میگن اصلااااااا مهم نیست

یه گروه میگن چیز خیلی بدیه

خسته شدم😔

و خدایی که در این نزدیکی است
ای بابا من تو عکس سی تی اسکنم گزارش شده تیموسم بزرگه امروز داشتم با دوستم درد دل میکردم ک هیچکس ن ...

عزیزم اونی ک من میشناسم میگه ۳۰ میلیون بزن ب کارتم تا بهت بگم

اون مریض نیس خیییلی دروغ نیکه

م

از زندکی عاشفانه شون معلوم شد چقد روراستن

غده تداره درووووغه همش  مگه ندیدی فردین چطوری پتسو ریخت رو آب اززووون گدا گدوله ها بوده  ...

تهمت زدن آسونه. امین فردین کیه ک بخوایم بهش اعتماد کنیم؟؟ ما تو زندگیشون نبودیم پس قضاوت نکنیم. اتفاقا از جهازش مشخصه ک پولدار بوده از قبل. چون همه چیزاش مارک AEG بود .

تهمت زدن آسونه. امین فردین کیه ک بخوایم بهش اعتماد کنیم؟؟ ما تو زندگیشون نبودیم پس قضاوت نکنیم. اتفا ...

عزیزم وفتی زندگیشونو پهن میکنن تو اینستا ب همه احازه میدن ک تو زندکیشون سرک بکشن و قضاوتشون کنن!!!!

خودش گفت ک همیشه کار میکردم و جهازمو خودم خربدم من ی مهر ماهی نغرور بددم ک خرجمو خودم میدادم....

هر چند خیلی از دخترا رو دیدم توی عقد از سوهرشون ک پول میگرفتن جم میکردن پولاشومو برا خودشون جهاز میخریدن

😁

در هر ثدرت بلاکرا همه گدا بودن ک الان فئودال شدن ن این بلکه همممممشون👎