gggggjigjm مدیر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 53260 عنوان در چ حالین ....... | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 54 پست من نمیدونم چی بگم ، از کجا بگم دلم خیلی گرفته خیلی ، ناراحتم زمان خیلی زود میگذره انگار همین دیروز بود تازه اول محرم بود .. حالا رسید به تاسوعا و عاشورا من که خونه ام هیچ جا نرفتم عزاداری ندیدم نذری هم قسمتم نشد حتی یکی☹️🙁شماها چیکارا میکنید 🤷🏻♀️😕 1400/05/27 | 22:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nicolekidman عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2121 دوراز جون 😅 دیگه جونی برام نمونده کلشو تو بردی🤣 منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘ 🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 32199 دیگه جونی برام نمونده کلشو تو بردی🤣 یکم آب قند بخور تا لاوینو بفرستم پایین برین باهم بیرون😂 آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
nicolekidman عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2121 یکم آب قند بخور تا لاوینو بفرستم پایین برین باهم بیرون😂 ای لعنت به لاوین که هرچیه زیر سر اونه اصلا نمیخوام باهاش کات میکنم 🤣 منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘ 🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 32199 ای لعنت به لاوین که هرچیه زیر سر اونه اصلا نمیخوام باهاش کات میکنم 🤣 آره ولش کن همش استرس میده خودشو مامانش😆 آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
nicolekidman عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2121 آره ولش کن همش استرس میده خودشو مامانش😆 قبل مامانش تو رو باید بکشم🤣 منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘ 🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 32199 قبل مامانش تو رو باید بکشم🤣 آقا غلط کردم✋😑 آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
nicolekidman عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2121 آقا غلط کردم✋😑 نه دیگه ولت نمیکنم از این به بعد باید از سایه خودتم بترسی، شوخی کردم ، منم تسلیم😅 منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘ 🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 32199 نه دیگه ولت نمیکنم از این به بعد باید از سایه خودتم بترسی ، شوخی کردم ، منم تسلیم😅 😑💔♥️♥️♥️ آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
مهتاب_خانومممم عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 3967 الهی خوب میشی چی شده قلبم درد میکنه فشار دارم گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی... کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟
مهتاب_خانومممم عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 3967 اینطور نگو عزیزم ایشاالله خوب میشی مرسی عزیزم گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی... کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟