2777
2789
همون ذغال اخته رو امتحان کن گلم بعد هم بامیه بگیر سه تا بزار تو یه لیوان آب جوشیده سر شده ۲۴ سا ...

عزیزم شهر کوچیکم این چیزا اصصلا نیست

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشابه سمه گلم . ورزش عالیه برا قند . دارو گیاهی طب سنتی هم خیلی خوبه

ماشاالله یه هیکلی داشت الان تو یه ماه فقط استخووناش مونده

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
اره بخاطر کروناس البته بخاطر رمدسیوره که میگیره فک کن دو تا امپولشو زد از ۹۹ رسید به ۱۴۰ . امروزم ام ...

عزیزم عجله نکن مادر من دیابت زمینه ای هم داشت ده تا رمدسیور زدن براش با اینکه بیشتر از هفت تا نباید بزنن

دور دهنش از قند کاملاً زخم شده بود اما دکترش تاکید کرد تو شرایط کرونا اصلاً به قند توجه نکنید کرونا افت فشار خون شدید میاره خیلی مراقب باشید. ۱۴۰ هم اصلاً بالا نیست

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
ماشاالله یه هیکلی داشت الان تو یه ماه فقط استخووناش مونده

الهی که زود کنترل میشه قشنگم . میفهمم بخدا دیابت لاغر میکنه پف زیر چشم میاره ... همه خاله هام دارن مامانم داره 

کنترل که بشه خوب میشه گلم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
عزیزم شهر کوچیکم این چیزا اصصلا نیست

سرچ کن گوگل اینترنتی یکمی هزینه بالاتر برات میارن ولی ارزششو داره

همین جا هم میوه کاکتوس رو هم جا ندارن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
الهی که زود کنترل میشه قشنگم . میفهمم بخدا دیابت لاغر میکنه پف زیر چشم میاره ... همه خاله هام دارن م ...

ممنون عزیزم انشالله به حق این شب‌های عزیزهرمریضی هست شفا پیدا کنه،

سرچ کن گوگل اینترنتی یکمی هزینه بالاتر برات میارن ولی ارزششو داره همین جا هم میوه کاکتوس رو هم جا&n ...

باشه ممنون

عزیزم عجله نکن مادر من دیابت زمینه ای هم داشت ده تا رمدسیور زدن براش با اینکه بیشتر از هفت ...

ااا واقعا ؟؟؟؟ نگران نباشم یعنی ؟ اخه دکتر هیچی تجویز نکرد براش 

شوهر من ۵ تا رمدسیور کلا گفتن بگیره سه تاش رو گرفته دو تاش مونده 

قشنگم برا کبدش چی ؟ چیزی نگفت دکتر ؟ 

الهی سایه مادرتون بالا سرتون همیشگی تنش سلامت

ممنون عزیزم انشالله به حق این شب‌های عزیزهرمریضی هست شفا پیدا کنه،

الهی امین

ااا واقعا ؟؟؟؟ نگران نباشم یعنی ؟ اخه دکتر هیچی تجویز نکرد براش  شوهر من ۵ تا رمدسیور کلا گفتن ...

قربونت برم مهربونم
اصلاً نگران نباش ماشاالله همسر شما جوونتره و پانکراسش سالمه
کبدشم اگر قبلاً مشکل نداشته درگیر نمیشه
فقط یه متخصص قلب بره چون کرونا رو قلب و عروق خیلی تاثیر میزاره و یه آزمایش دی دایمر بده که معلوم بشه لختگی خون نداره
بعدش هم که بهتر شد زیاد پیاده روی کنه

قربونت برم مهربونم اصلاً نگران نباش ماشاالله همسر شما جوونتره و پانکراسش سالمه کبدشم اگر قبلاً ...

الان ببرم ازمایش بده برا لخته شدن خون ؟ اخه دکترش همون روز اول یه قرص داد بهش گفت گرونه اما بگیره بخوره که خونش لخته نشه 

ریواروکسابان اسمشه 

گفت چون داره رمدسیور میزنه بخوره کروناشم خوب شد دیگه ادامه نده

الان که بهتر شده پیاده روی رفت امروز شکر خدا

الان ببرم ازمایش بده برا لخته شدن خون ؟ اخه دکترش همون روز اول یه قرص داد بهش گفت گرونه اما بگیره بخ ...

نه بعد از تموم شدن آمپولاش

دکتر مادر منم آمپول بهش داد گفت قرص دیرتر جواب میده بخاطر سنش 

ولی باز ازمایش رو دادیم که تو پاهاش خون لخته نشده باشه دور از جون 

شما هم این آزمایش رو بدی بد نیست خیالتون راحت میشه 

با توجه به اطلاعاتی که من دارم لخته شدن بعد از کرونا زیاد به سن ربط نداره

نه بعد از تموم شدن آمپولاش دکتر مادر منم آمپول بهش داد گفت قرص دیرتر جواب میده بخاطر  ...

مرسی قشنگم بخاطر اطلاعاتی که دادی ان شاالله هفته دیگه میبرمش برا ازمایش

جمعه اخرین امپولشه به امید خدا بزنه خوب بشه چند روز بعد میبرم برا ازمایش 

الهی که همیشه سلامت باشین قشنگم  ممنونم وقت گذاشتی گلم

مرسی قشنگم بخاطر اطلاعاتی که دادی ان شاالله هفته دیگه میبرمش برا ازمایش جمعه اخرین امپولشه به امید ...

انشاالله که همیشه صحیح و سالم باشید کنار هم 🌷🌷🌷