2777
2789
چه عالیییی خدا خیرت بده گفتی گلم

خواهش عزیزم 🥰❤️🌺

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
ذغال اخته منظورته؟

آره عزیزم😅 کیبورد گوشیم آورد منم تایید کردم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دوبینی؟ کسی هم داخل اقوامتون ارثیه.؟

آره مامانم رو همین داداشم گرفت

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
داداش ۱۷ساله من هم قندش شده۵۰۰🥺🥺

چرا گلم ؟ دلیلش چیه ؟ ارثی دارین؟ 

منم ارث خانوادگی داریم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

اگه قندش برای کروناست بهش آب زیاد بده و زیاد پیاده روی کنه 

اصلاً اصرار به پایین آوردن قندش به سرعت نکن چون قند خون با فشار خون در ارتباطه و کرونا افت فشار خون داره دور از جون به مشکل میخوری

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
آره عزیزم😅 کیبورد گوشیم آورد منم تایید کردم اگه قندش برای کروناست بهش آب زیاد بده و زیاد پیا ...

عزیزم الان یه ماهه یهو اینطور شد کرونا ندارع یعنی ریه هایش عکس گرفتیم درگیر نبود

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
چرا گلم ؟ دلیلش چیه ؟ ارثی دارین؟  منم ارث خانوادگی داریم

مامانم رو همین داداشم گرفت قند 

مراعاتم نمی‌کرد خیلی نوشابه میخورپریشب بیمارستان خابوندنش

عزیزم من این رو میگم اما صحت دقیقش رو نمی‌ونم میخوای خودت هم سرچ کن:  یه خانم پرستاری میگفتن چ ...

مرسی قشنگم ممنونم چشم

خیلی هم تشنگی میاره قند . منم مادرم داره

وای اینقدر آب میخوره که خدامیدونه

عزیزم الان یه ماهه یهو اینطور شد کرونا ندارع یعنی ریه هایش عکس گرفتیم درگیر نبود

همون ذغال اخته رو امتحان کن گلم
بعد هم بامیه بگیر سه تا بزار تو یه لیوان آب جوشیده سر شده ۲۴ ساعت بمونه بخوره میاد پایین

اگر میتونی میوه کاکتوس (اژدها)هم خیلی خوبه من خودم قندم بخاطر تجویز دارو تو بارداری خیلی رفت بالا دو تا میوه کاکتوس یا پنج تا ذغال اخته میخوردم سریع سیصد واحد میومد پایین

مامانم هم دیابت داره چندساله دکتر گفته فقط انسولین اما با همینا و خوردن زیپمت کنترل شد

اگه قندش برای کروناست بهش آب زیاد بده و زیاد پیاده روی کنه  اصلاً اصرار به پایین آوردن قندش به ...

اره بخاطر کروناس البته بخاطر رمدسیوره که میگیره فک کن دو تا امپولشو زد از ۹۹ رسید به ۱۴۰ . امروزم امپول بعدیشو زد گفتم یکم کنترل کنم خاکشیر جوشیده بهش دادم بخاطر کبدش دارچین و شنبلیله هم دادم برا قندش 

قرص هم دادم ضد انعقاد

مامانم رو همین داداشم گرفت قند  مراعاتم نمی‌کرد خیلی نوشابه میخورپریشب بیمارستان خابوندنش

نوشابه سمه گلم . ورزش عالیه برا قند . دارو گیاهی طب سنتی هم خیلی خوبه