2777
2789
جز نی نی سایت حقیقتش تو دنیای واقعی ندیدم کسی قد بلندو اه و پیف کنه  دوستانمون چ من چ مامانم ا ...

خب شما ندیدی توی دور بریات دلیل نمیشه نباشه نمی‌دونم چرا خانوما قد بلند فک میکنند همه آرزو قد اونا دارن من خودم۱۶۱هستم اما قد بیشتر ۱۶۷برای خانوم مناسب نمی‌دونم میگم که سلیقه ای  هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهه با پاشنه دار اوکی میشه..ولی کاشکی یکم بلندتر بودم

خخخ منم همیشه اینو میگم ولی دیگه از فکرش درومدم استایلت نگه دار منم هم قد خودتم تقریبا

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
خخخ منم همیشه اینو میگم ولی دیگه از فکرش درومدم استایلت نگه دار منم هم قد خودتم تقریبا

وقتی با دوستام میرم قدم بزنم..همش میرم کنار بقیه وایمیستم ببینم تا کجاشونم😂😂حساس شدم

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺
وقتی با دوستام میرم قدم بزنم..همش میرم کنار بقیه وایمیستم ببینم تا کجاشونم😂😂حساس شدم

اره منم قبلا اینجور بودم😀ولی هرچی بزرگتر بشی بیخیال تر این مسائل میشی عزیرم

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
خب شما ندیدی توی دور بریات دلیل نمیشه نباشه نمی‌دونم چرا خانوما قد بلند فک میکنند همه آرزو قد اونا د ...

البته طبیعیه سلیقه ها متفاوت باشه ولی من واقعا فقط تو نی نی سایت شنیدم اینهمه نظرات مخالف قد بلندو

چون خ ادم اجتماعی هستم خ کلاس و اینا میرفتم قبل کرونا 

همه جا تعریف شنیدم و اکثرا صحبتای محبت امیز داشتن

اما خب درسته ممکنه کسیم خوشش نیاد💫

خداروشکر ک شماهم از خودتون رضایت قلبی دارین اصل ایته ک همه جوره خودمونو دوس داشته باشیم💎

اره منم قبلا اینجور بودم😀ولی هرچی بزرگتر بشی بیخیال تر این مسائل میشی عزیرم

چ جااالب😄 حالا خداکنه بیخیال بشم وگرنه جلو مردم ابرو نمیمونه براام😅

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺
چ جااالب😄 حالا خداکنه بیخیال بشم وگرنه جلو مردم ابرو نمیمونه براام😅

😂😂 😂 خوبی عزیزم😍🦋