2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میشد من همش دلم میخواد پاشنه بلند بپومشم ولی همه اطرافیان کوتاه و متوسطن خجالت میکشم

برو بابا من پتج سانتیم میپوشم 

بیشتر از اونم میخورم زمین و کمردرد میگیرم مگرنه میپوشیدم 

کاش من بجات بودم😭

چطور مگه   من قد کوتاه دوست دارم 

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
تهش چی میشه؟؟😍😍 اینم مثلا نیم متر نیستا! کلا ریزه

خیلی وقته دیدم ولی فک کنم باهم جور شدن تهش... هر چی دختره خواس با یکی دیگه باشه حرص اونو در بیاره  یا پسره با یکی دیگه جور بشه نشد همو دوس داشتن🥴😂

هر کسی از ظن خود شد یار من  از درون من نجست اسرار من
دختر تو چرا نمیری تو ورزش هایی مثل والیبال و بسکتبال پتانسیلشو داری واقعا

منم ۱۸ هستم 

ینی هنو رشد دارم بنظرت،

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
برو بابا من پتج سانتیم میپوشم  بیشتر از اونم میخورم زمین و کمردرد میگیرم مگرنه میپوشیدم

😄ولی واقعا ارزومه کوتاهتر میبودم  قشنگتره تا اینکه انقد دراز باشم نسبت به بقیه فامیل 

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
شاید یکی دو سانت از من کوتاه تر  ولی خب میگم خیلی لاغر و ریزست من علاوه بر قدم، درشتم یکم  ...

قدمون تقریبا یکیه و واسه درشت بودن هم منم یکم درشتم و واقعا خیلی بدم میاد دلم میخواست یکم ظریف بودم🤦🏻‍♀️😂

😄ولی واقعا ارزومه کوتاهتر میبودم  قشنگتره تا اینکه انقد دراز باشم نسبت به بقیه فامیل

من تو فامیلمون هممون قد بلندیم اکثرا مخصوصا مادری 

ولی تو جامعه حقیقتا کیف میکنم از همه بلندترم بهم اعتماد بنفس مبده 

ولی هیچ وقت بیان نمیکنم ک فخر فروشی نباشه 

اکثرانم همه میپسندن و تعریف میکنن مگر نی نی سایتیا و اینستا😬

۱۷۷ ام 💎